Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ετήσιες Προβλέψεις για τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ
Το 2011 όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις  πιέσεις και νεύρα στο χώρο εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του  έτους . Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρμονική και όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση μπορεί να καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας από το δεύτερο εξάμηνο του έτους..
ΤΑΥΡΟΣ
Το 2011  οι ταύροι  θα  απολαύσετε μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικότητα με έντονη κοινωνική  ζωή και προβολή. Για τους δεσμευμένους  ή για όσους έχουνε σχέση με το αντίθετο φύλλο η οικογενειακή ζωή και οι σχέσεις θα είναι αρμονικές. Η υποστήριξη φίλων  θα σας χαρίσει την ευκαιρία να    επιλύσετε με αποφασιστικότητα οικονομικές εκκρεμότητες  που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Ενδέχεται  ωστόσο να σας  ταλαιπωρήσουν  μικροπροβλήματα στον τομέα της υγείας   κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους..
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2011  θα είναι μία μέτρια χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο  των διδύμων . Άγχος και στασιμότητα στην εξέλιξη της καριέρας σας θα σας επιβαρύνουν με επιπλέον δαπάνες, σωματική κούραση και υπερβολική πίεση . Στα μέσα του έτους θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την διατροφή σας διότι ο τομέας της υγείας ενδέχεται να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα εντελώς ξαφνικά..
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Το 2011 είναι μία χρονιά προώθησης και επέκτασης γεμάτο ευκαιρίες που θα εμπλουτίσουν την ζωή σας και επιτέλους οι προσπάθειες σας  από  το  2011  θα  αρχίσουν  να  αποδίδουν καρπούς. Οι δεσμευμένοι  θα απολαύσετε ήρεμη και αρμονική ζωή σχετικά  με πέρυσι, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με την θεά τύχη στο πλευρό σας  να σας  ανοίγει πόρτες  για κάτι πολύ σημαντικό  από  το  δεύτερο εξάμηνο του έτους..
ΛΕΩΝ
Το 2011   θα είναι μια πάρα πολυ καλή χρονιά για τους  λέοντες . Οι δεσμευμένοι θα διατηρήσουν αφοσίωση και στοργή από τον σύντροφο τους  με αρμονία στην οικογενειακή τους ζωής καθόλη την διάρκεια του έτους. Μερικοί από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μπορεί ακόμη και να παντρευτείτε κατά την διάρκεια του έτους . Κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές , ξεκινώντας μια περίοδος βελτίωσης και προώθησης των οικονομικών σας θέτοντας την καριέρα σας  σε νέες βάσεις
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια μέτρια χρονιά θα είναι το 2011 για όσους ανήκουν στο ζώδιο της παρθένου. Το πλανητικό σκηνικό όμως εγγυάται βελτίωση των οικονομικών σας κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου. Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή  ήρεμη  και αρμονική. Στις αρχές του έτους όμως  ίσως να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα υγείαςκαι να  ταλαιπωρήσουν  αρκετούς από εσάς . Η εξέλιξη της καριέρας σας δεν θα παρουσίαση ιδιαίτερη άνοδο. Οσοι έχετε επιχειρήσεις  οι πωλήσεις και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και θα είναι καλύτερα  απο την περσινή χρονιά. διάθεσή  σας
ΖΥΓΟΣ  
Το   2011  οι ζυγοί  θα βιώσουν έναν υπέροχο χρόνο και πολλοί από εσάς θα διατηρήσουν μια ηρεμη και αρμονική σχέση με τα μέλη της οικογένειας τους, τον κοντινό περίγυρο και αγαπημενους φίλους. Στον επαγγελματικό τομέα θα δεχθείτε την υποστήριξη των συναδέλφων σας, ανταλάσοντας αρμονικά υποστήριξη και προσφορά υπηρεσιών. Πολλοί από εσάς θα απολαύσετε  σύντομα ταξίδια με φίλους και συγγενείς αναπτερώνοντας την διάθεση και το ηθικό σας. Ωστόσο οικονομικά προβλήματα και πίεση θα παρουσιαστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω απρόβλεπτων εξόδων . Μεγάλες δαπάνες θα σας περιορίσουν για αυτό χρειάζεται προσοχή καθόλη την διάρκεια του έτους
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2011 θα είναι μια μέτρια χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο του σκορπιού. Από τις αρχές του έτους πολλοί από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα υγείας  που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά . Στον οικογενειακό τομέα θα σας παρουσιαστούν εντάσεις και προκλήσεις που θα σας προβληματίσουν αρκετά . Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με τον σύντροφο σας ,διότι θα προκύψουν παρασκηνιακά γεγονότα και παρανοήσεις που θα σας πληγώσουν εντελώς ξαφνικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για τους τοξότες .
Οι περισσότεροι από εσάς θα βιώσετε ρομάντζα και έντονα ερωτικά ειδύλλια.  Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στον οικονομικό τομέα.
Δημόσιες σχέσεις, φίλοι και κοινωνικές επαφές θα είναι ο τομέας που θα δεχθεί της καλύτερες επιρροές εξασφαλίζοντας σας σημαντική άνοδο και προώθηση της καριέρας σας. Από τα μέσα του έτους ένα ξαφνικό ταξίδι θα συμβάλει σημαντικά στην μελλοντική σας πρόοδο και επιτυχία
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέτρια χρονιά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα είναι το 2011 για τους αιγόκερους .Τα επαγγελματικά θέματα ενδέχεται να παρουσιάσουν στασιμότητα χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη και άνοδο των οικονομικών σας.
Ξαφνικά προβλήματα και νεύρα θα προκύψουν στον οικογενειακό τομέα   καθόλη την διάρκεια του έτους. Σε γενικές γραμμές όλων των ειδών οι σχέσεις θα παρουσιάσουν προβλήματα και προκλήσεις για αυτό πρέπει να φανείτε υπομονετικοί και ήρεμοι αποφεύγοντας εντάσεις και παρασκηνιακά γεγονότα με άτομα που αγαπάτε και συνεργάζεστε.Ωστόσο παρά τις ενοχλητικές και πιεστικές καταστάσεις η υγεία σας θα είναι καλή και δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα την χρονιά αυτή 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι υδροχόοι θα έχετε μια φανταστική και υπέροχη χρονιά. Κάποιοι  από εσάς φαίνετε πως θα βιώσετε μια προαγωγή που θα αναπτερώσει την διάθεση και το ηθικό σας. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ήρεμη και αρμονική παράλληλα με την προοδευτικότητα , της απόλαυσης και την έντονη κοινωνικότητα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που παραμένουν πιστοί καθόλη την διάρκεια του έτους. Τα οικονομικά προβλήματα θα τακτοποιηθούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας την χρονιά αυτή . Ωστόσο κατά τα μέσα του καλοκαιριού ίσως  να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα υγείας που θα σας χαλάσουν την διάθεση προσωρινά.
IΧΘΕΙΣ
Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή  για τους ιχθείς . Η οικογενειακή ζωή υπόσχετε αγάπη ειλικρίνεια,αρμονία συνεισφορά και κοινή συμμετοχή. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν από της αρχές του έτους με έντονη πίεση που θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια .Στον αισθηματικό τομέα μια σχέση αγάπης μπορεί να καταλήξει σε γάμο από τα μέσα του έτους και μετά. Στον επαγγελματικό τομέα  ενδέχεται σε κάποιους από εσάς να υπάρχει  εξέλιξη και προώθηση της καριέρα   και της εργασία σας. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όλους τους τομείς και τα πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!