Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Γυναίκες και ζώδια.....


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ


Βιώνει τον έρωτα, μέσα από το μυαλό της. Θέλει τον άντρα να την κάνει να νοιώσει γυναίκα με την εξυπνάδα του και τα επιχειρήματα του. Αγνοεί τους αργόστροφους εραστές, αφού την συζήτηση μαζί τους την θεωρεί αναπαράσταση της σεξουαλικής πράξης. Η ταυτόχρονη τρυφερότητα και η εριστικότητα της, την κάνει απρόβλεπτη. Μόνο ένας άντρας Κριός και ένας Υδροχόος μπορούν να ανταποκριθούν με ετοιμολογία στις απαιτήσεις της. Οι αντιδράσεις της συνήθως είναι αντίθετες από τις επιθυμίες της. Έτσι, είναι αποτελεσματική στους αδύναμους ψυχολογικά άντρες , που νοιώθει την υποχρέωση να τους βελτιώσει την αυτοπεποίθηση τους. 
Καθόλου απίθανο λοιπόν, τα αμοιβαία συναισθήματα που μπορεί να υπάρξουν με ένα Ζυγό, να την κάνουν να τον ερωτευθεί. Από αντιπολίτευση, λόγος-αντίλογος, μπορεί να δεσμευτεί και με έναν Παρθένο. Μόνο και μόνο για να υπάρχει στην ερωτική της ζωή μία ποικιλία αντιθέσεων. Η βαθιά ανάγκη της για συντροφικότητα και αγάπη, και ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας της, της δημιουργεί έναν αρνητισμό για την ερωτική απόλαυση . Κεντρίζει τους άντρες με το έξυπνο χιούμορ της, και τους τοποθετεί σε μειονεκτική θέση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Η υπερμεγένθυνση του αντρικού προτύπου, την οδηγεί στην εκμηδένιση των πραγματικών αναγκών της 



Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΤΙΘΑΣΗ 




Η μόνιμη ανησυχία της, είναι να μην χάσει την ελευθερία της. ΟΙ περιορισμοί την πνίγουν, και πάντα λοξοδρομεί όταν η θηλιά στον λαιμό της αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα, Η ερωτική της έλξη, θέλει να είναι ένα αποτέλεσμα μιας φιλικής σχέσης. Η ισότητα και η ισοτιμία των δύο φύλων, την οδηγεί να βρίσκεται κοντά σε έναν Υδροχόο, που μπορεί να κατανοήσει τις προχωρημένες απόψεις της. Με αισιοδοξία μπορεί να σκέφτεται για το επόμενο αρσενικό που θα κατακτήσει, όταν ένας άντρας Καρκίνος, ή ένας άντρας Αιγόκερως δεν μπορεί να δαμάσει την ευμετάβολη φύση της. Η βασική της δυσκολία είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί σε μία εμπειρία ολοκληρωτικά. Η αγάπη, είναι για αυτήν ένα τυχερό παιχνίδι. Είναι ένας τζόγος, ώσπου να βρεθεί ένας άντρας Λέων που μπορεί να της κρατήσει τα χαλινάρια της, επιβλητικά και διακριτικά, Και τότε ίσως, να θέλει να φλερτάρει ελεύθερα, έστω και αν είναι αφοσιωμένη στον άντρα αυτόν που θα την εμπνεύσει, Ο έλεγχος του αρσενικού Σκορπιού, και το πείσμα του Ταύρου την φορτίζει ιδιαίτερα. Μπορεί τελικά να εξαρτάται από τον άντρα που θα αγαπήσει, αλλά το οξυγόνο, της ελευθερίας των κινήσεων , δεν ανέχεται από κανέναν να της το στερήσει. 


ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ 




Η γυναίκα που ζητάει ξεκάθαρες σχέσεις, και δεν προσποιείται. Η ειλικρίνεια και η αμοιβαία κατανόηση, είναι η αρχή και το τέλος για τον ερωτικό δεσμό της γυναίκας Ταύρου. Μέσα σε όλη αυτή την σταθερότητα και την ασφάλεια της συντροφικότητας που ζητάει, συχνά εγκλωβίζεται σε περιόδους ανίας. Ο άντρας Αιγόκερως και ο Παρθένος, ταιριάζει στην αντίληψη της και την ιδιοσυγκρασία της. Τελικά όμως, ο τυπικός χαρακτήρας τους, την βυθίζει στην ρουτίνα, και την ανία της καθημερινότητας. Όταν μία γυναίκα Ταύρος, αρχίζει να παραμελεί τον εαυτό της, σημαίνει ότι τον τιμωρεί για την επιλογή της. Η θηλυκότητα της και η σεξουαλική της ικανοποίηση, καλύπτεται από έναν άντρα Σκορπιό, αλλά χωρίς την ψυχική προσέγγιση που τόσο έχει ανάγκη. Μπορεί να φαίνεται συντηρητική , ιδιότροπη και επιφυλακτική στις ερωτικές προκλήσεις, αλλά η προαίσθησή της, ποτέ δεν την προδίδει. Προβλέπει ότι ένας Καρκίνος και ένας Ιχθύς είναι πιστός και αφοσιωμένος, και έτσι δεν θα αναγκαστεί να φτάσει σε ακρότητες, κτητικότητας και ζήλιας. Ο συναισθηματικός της αυτοέλεγχος από τον φόβο μήπως προδοθεί, γίνεται αβάσταχτος, με έναν Δίδυμο και έναν Υδροχόο. Η ασφαλιστική δικλείδα της απόλυτης προσήλωσης σε αυτήν, είναι συμβόλαιο, που δεν ανανεώνεται. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΗ 




Οι ερωτικοί πειραματισμοί, δεν ταράζουν στην ανεπτυγμένη ηθική της γυναίκας Παρθένου. Αδιαπέραστη συναισθηματικά, τεστάρει πολύ το αντρικό φύλο, Το μικροσκόπιο το έχει πάντα δίπλα της, για να ανακαλύψει εάν οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρούνται από έναν άντρα που θα την φλερτάρει. Το άκομψο ντύσιμο, την απωθεί, καθώς και οι χοντροί τρόποι συμπεριφοράς. Ο πιο τακτικός άντρας, που περνάει με άριστα την κριτική της, είναι ο Ταύρος. Όταν το συναισθηματικό της όστρακο ανοίξει και λειτουργήσει, τότε σίγουρα θα αφήσει τον σεξουαλισμό της να αναδυθεί. Τότε, αφήνει όλο τον αισθησιασμό της να εκδηλωθεί, και ο επιλεγμένος της θα είναι αρκετά τυχερός. Ο άντρας Παρθένος, και ο άντρας Καρκίνος, δέχεται την κριτική της και την βοηθάει να περιορίσει τις άμυνες της. Η χαρά και η παρόρμηση της Παρθένου, περνούν από την εσωτερική της λογοκρισία, με αποτέλεσμα να αισθάνεται άβολα στον ερωτικό στίβο. Οι άντρες Κριοί, και οι Δίδυμοι, έχουν τον ορμητικότητα και την σπιρτάδα που δεν ταιριάζει στην αργή και μεθοδική της προσέγγιση. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ 




Η ντροπαλή και ανεπιτήδευτη γυναίκα Καρκίνος, διψάει για στοργή και τρυφερότητα. Ο εκλεκτός της, θα έχει την αιώνια αφοσίωση της και την στοργή της. Οι απαραβίαστοι όροι της είναι να βρει έναν άντρα που να μην υποκρίνεται. Ψάχνει για την γνησιότητα και την ψυχική της υποστήριξη. Με τους άντρες Ιχθύς και Καρκίνους, δένεται συναισθηματικά και σεξουαλικά, αφού οι επιθετικοί άντρες, δεν την εκφράζουν. Μαθαίνει από αυτούς, να ενεργεί στον έρωτα όπως νοιώθει, χωρίς αναστολές. Η μεγάλη ανάγκη της για επαίνους, της απαλύνει την ανασφάλεια και τους αδικαιολόγητους φόβους. Ο Σκορπιός άντρας, έχει την δύναμη να την προστατεύσει, αλλά όταν δεν της δίνει την ανάλογη σημασία, λειτουργεί επιθετικά απέναντι του. Με τους Ταύρους και τους Παρθένους άντρες, νοιώθει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, αφού δεν την αποδοκιμάζουν. Οι μεταπτώσεις της διάθεσης της, συντηρείται από τους Υδροχόους και τους Διδύμους, και γίνεται γκρινιάρα στην προσπάθεια της να δεσμεύσει την ανεξαρτησία τους. Η τάση της ταυτιστεί με τον σύντροφο της, την κάνει να εξαρτάται η προσωπικότητα της, από την δική του στάση απέναντι της 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ : Η ΦΙΛΗΔΟΝΗ 




Το σεξ και ο έρωτας, για την γυναίκα Κριό, είναι μία από τις χαρές της ζωής. Η αντρική δύναμη και η κυριαρχία του αρσενικού, την προκαλεί. Στις φλέβες της κυλά η επιθυμία να υπερισχύσει στον άντρα που ποθεί. Η εσωτερική της πάλη, για τον τύπο του εραστή που θα την ικανοποιήσει ολοκληρωτικά, την οδηγεί σε αντιφάσεις, Ενώ έλκεται από έναν άντρα Δίδυμο ή έναν Υδροχόο με προσωπικότητα με ευκολία τον απορρίπτει, όταν δεν καταφέρνει να τον δαμάσει. Έτσι καταλήγει σε έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ, που θεωρεί ότι μπορεί να υποκύψει στις απαιτήσεις της. Απογοητεύεται όμως γρήγορα, όταν διαπιστώσει ότι η ερωτικές της απαιτήσεις, δεν καλύπτονται με συγκαταβατικούς χαρακτήρες. Ο άντρας της ζωής της, θα μπορούσε να είναι ένας Λέων, που έχει την δύναμη να της επιβληθεί με πραότητα Και πάλι όμως, η δίψα της για να επιβάλλεται, την κάνει τυραννική και αυταρχική. Η σεξουαλική της ζωή πάντως, είναι πολύ ενεργητική. Η δική της απόλαυση υπερισχύει, η τάση της όμως, να κρατάει τα ισχυρά αρσενικά επί ποδός, της δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ : Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ 




Η γοητεία της ανανέωσης στροβιλίζεται διαρκώς στο πολυμήχανο μυαλό της Διδύμου. Η φιλαρέσκεια της, την αποδιοργανώνει συναισθηματικά. Το φλερτ όμως, την χαλαρώνει. Πάντα ψάχνει για το ανεξερεύνητο μονοπάτι που θα την οδηγήσει σε καινούριες ερωτικές διαδρομές, Η διανοητική ισορροπία που ζητά από τον σύντροφο της, την κάνει να φαίνεται ψυχρή. Ο άντρας Υδροχόος, και ο άντρας Δίδυμος, μπορεί να καταλάβει, τις μεταπτώσεις της, και να συμμετέχει στα ιδιότροπα παιχνίδια της. Συνήθως όμως, η γυναίκα Δίδυμος, δεν ενδιαφέρεται για μακροχρόνιες και απαιτητικές σχέσεις. Έτσι οι Καρκίνοι, και οι Ιχθύες άντρες, δεν θα μπορέσουν να αποδεχτούν την ανήσυχη ερωτική φαντασία της. Μόνο εάν γευτεί εμπειρικά τους άντρες, θα αποφασίσει την ήρεμη συμβίωση. Τον δάσκαλο της τον βρίσκει στον άντρα Ταύρο και στον Αιγόκερο, όπου τους ερωτεύεται για την σταθερότητα τους και την κοινωνική τους αναγνώριση. Και η δική τους αντιμετώπιση στα καπρίτσια της Διδύμου, είναι η έμπρακτη απάντηση με το ίδιο νόμισμα. Ο φόβος της απόρριψης λοιπόν, την κάνει να κάθεται ήσυχη σαν καλή μαθήτρια, μήπως την τιμωρήσει ο δάσκαλος της. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ 




Έλκεται από τους άντρες που δεν της δείχνουν το απόλυτο ενδιαφέρον. Δέχεται τα ερωτικά της μαθήματα από πιο ώριμους σε ηλικία, με ισχυρό και ευθύ χαρακτήρα. Οι δυσκολίες που συναντά με τους ερωτικούς συντρόφους της, είναι μία παγίδα που συνήθως στήνει η ίδια στον εαυτό της. Η ορμή της, το πάθος της και το συναίσθημα κατοχής, είναι η ενέδρα της για να βιώνει τον πόνο μέσα από τον ερωτική διαδικασία. Πολύ συχνά ένας άντρας Δίδυμος, της ξυπνάει την σεξουαλική περιέργεια της, και την οδηγεί μέσα από ψυχικές και συναισθηματικές εμπειρίες σε ομηρικούς καυγάδες. Γύρω της βλέπει αντιζήλους και δολοπλοκίες. Το φιλήδονο βλέμμα της και η αισθαντική φωνή της, προκαλούν όλα τα αρσενικά Εκείνη όμως, επιλέγει έναν Ιχθύ άντρα, που κατανοεί τις ψυχικές της αναστατώσεις, και συγχωρεί τον κατακτητικό παρορμητισμό της. Παρόλο που έχει ισχυρό λίμπιντο, και το αντρικό κορμί για αυτήν είναι απαραίτητο για να καλύψει τον σεξουαλισμό της, είναι πολύ περήφανη για να δημιουργεί σχέσεις χωρίς συναίσθημα. Στον άντρα Καρκίνο, βρίσκει πολύ τρυφερότητα, και καταφέρνει να έχει αυτοέλεγχο, μέσα από την ασφάλεια και την προστασία που της προσφέρει. Η ερωτική της φλόγα, μένει άσβεστη, όσο δεν βρίσκει τον άντρα που θα ξέρει να καθοδηγήσει τον ηφαιστειακό της ερωτισμό. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ : Η ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ 




Η λέξη ΄΄όχι΄΄ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Οι εσωτερικές συγκρούσεις της ξεκινούν από την αδυναμία της να πάρει σταθερές αποφάσεις, και να δώσει τέλος σε ότι την ενοχλεί. Η διπλωματικότητά της την προστατεύει από τις διαφωνίες, αλλά η αναποφασιστικότητά της, την βασανίζει. Η γόησσα Ζυγός, παραδίνεται άνευ όρων, στα χέρια ενός Υδροχόου και ενός Τοξότη, που εμπνέονται από θηλυκότητά της και δέχονται τις αδυναμίες της σαν ερωτικά παιχνιδίσματα. Ο ναρκισσισμός της, την κάνει ακαταμάχητη με τους άντρες. Γνωρίζει τον σεξουαλικό τους πόθο, και πώς να τους ικανοποιήσει. Με τον άντρα Δίδυμο καλύπτει αυτή την φιλάρεσκη ανάγκη της να ερωτοτροπεί, και να φλερτάρει. Η επιλογή όμως τους συντρόφου της, είναι ουσιαστικά δύσκολη. Την μοναξιά δεν την αντέχει και αναγκάζεται να έχει πάντα έναν άντρα δίπλα της που ίσως και να μην την εκφράζει, μόνο για να καλύψει την σωματική της ανάγκη. Έτσι μπορεί να την συναντήσετε με έναν Αιγόκερω ή έναν Παρθένο άντρα, που σίγουρα καμαρώνουν για την όμορφη Ζυγό δίπλα τους, αλλά είναι πολύ αυστηροί στο ανάλαφρο ταμπεραμέντο της. Η γυναίκα Ζυγός, είναι σαν ένα όμορφο ανοιγμένο τριαντάφυλλο, που κλείνει τα πέταλα του, όταν έχει να αντιμετωπίσει την αυστηρή κριτική του Καρκίνου και την εξοργιστική ζήλια του Σκορπιού. Όποιος είναι διπλωματικός είναι βέβαιο, ότι θα την έχει για πάντα. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ : Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ 




Ο αδέσμευτος χαρακτήρα της, ξεκινάει από την ανάγκη που έχει για θαυμασμό. Αποφεύγει την αυτοκριτική, και δεν είναι σεξουαλικά επιθετική, αφού με την αυτοπεποίθηση της, όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω της. Η ερωτική της περιπλάνηση, ξεκινάει όταν δεν βρίσκει στοργή. Με τους άντρες Λέοντες και Ζυγούς, συνδέεται μέσα από τα χάδια και την τρυφερότητα που της δείχνουν. Η ρουτίνα όμως, της φέρνει πλήξη. Η λαμπερή προσωπικότητα ενός άντρα, μπορεί να της κρατήσει το ενδιαφέρον της φλογερό. Ο άντρας Κριός, που ξέρει να την κολακεύει, μπορεί να την κρατήσει κοντά του μία ολόκληρη ζωή. Η αδυναμία της να επιβάλλεται και να μην δέχεται να κατευθύνεται από τους άλλους, ταλαντεύει την κάθε σχέση της. Με τους Ιχθύες και τους Καρκίνους, η επικοινωνία χάνεται, στην προσπάθεια τους στο ποιος θα κυριαρχήσει στον ρόλο του. Η υπερβολική φροντίδα της γυναίκας Λέων και το μητριαρχικό της ένστικτο για τον άντρα, την κάνει συχνά υπερπροστατευτική. Ο άντρας Δίδυμος και ο Υδροχόος, πνίγονται από αυτή της την τάση, να τους καθυποτάξει τον αυθορμητισμό τους. Η ασυνείδητη προσπάθεια της να αποδυναμώσει τον ισχυρό χαρακτήρα ενός άντρα δημιουργεί γύρω της μαριονέτες, που τελικά τις περιφρονεί. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ : Η ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ 




Αυτό το πέπλο μυστηρίου που απλώνει γύρω της, διεγείρει την φαντασία του άντρα που προσπαθεί να ανακαλύψει το κρυμμένο της πρόσωπο. Συνήθως βρίσκεται σε δύσκολη συναισθηματική θέση, αφού ξεκινά μία σχέση για να μοιράζεται τις χαρές και τις λύπες, και καταλήγει να μένει μόνο με τις λύπες. Η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα, δεν την ενθουσιάζει, όσο η εσωτερική του αλήθεια. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς άντρας ανταποκρίνονται με παρηγορητικά λόγια στην ευαισθησία της. Νοιώθει ασφαλής επιλέγοντας υποτονικούς ερωτικούς συντρόφους. Η έντονη σεξουαλική πρόθεση ενός Κριού, μπορεί να την πανικοβάλλει. Είναι καλή ηθοποιός, αν και δεν θέλει να υποκρίνεται ερωτικά Δραματοποιεί όμως πολλές φορές τις καταστάσεις, για να πετύχει τον σκοπό της. Ψάχνει συχνά τον εαυτό της, μέσα από ρόλους που οι άλλοι θέλουν να παίζει, αλλά δεν την εκφράζουν. Συνήθως οι δικές της ανάγκες εξαρτώνται από τις ανάγκες του συντρόφου της. Ένας άντρας Λέων και ένας Σκορπιός, θεοποιείται από την γυναίκα Ιχθύ για την δυναμικότητα και την έντονη παρουσία του. Αφήνει να εισβάλλει στην ζωή της ένας επιβλητικός χαρακτήρας ,χάνοντας την αίσθηση της αυτονομίας της. Όταν πέσουν οι μάσκες, αρχίζει η απομυθοποίηση του αρσενικού ειδώλου της. Η απογοήτευση αρχίζει να αφήνει τα αχνάρια της. 


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ 




Ο τύπος της γυναίκας που δείχνει χειραφετημένη και με αυτοπεποίθηση. Η μοναξιά της όμως, σμίγει με τον φόβο της προδοσίας. Έτσι, αποφεύγει να εκθέσει τον εαυτό της σε περιπέτειες, έως ότου σιγουρευτεί για τα συναισθήματα του άλλου. Ο άντρας Ταύρος, της εμπνέει την εμπιστοσύνη για να συνυπάρξει, ενώ τον Υδροχόο τον θαυμάζει και υποστηρίζει την ανεξαρτησία του σαν τίμημα της αφοσίωσης του, Η επιφύλαξη στην εκδήλωση του πάθους της, γίνεται αποδεκτή από έναν άντρα Παρθένο, που θεωρεί τις σεξουαλικές αναστολές της σαν δείγμα αθωότητας και ευαισθησίας. Οι αισθήσεις της βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή, και καταβάλει υπερβολική προσπάθεια να φανερώσει την ανάγκη της για τρυφερότητα. Ένας άντρας Αιγόκερως, θα ήταν ένας ιδανικός καθρέφτης για να καταλάβει και η ίδια την συμπεριφορά της. Με τις ίδιες επιφυλάξεις, μπορεί να βαδίσουν τυπικά μαζί μία ολόκληρη ζωή, χωρίς κανείς από τους δύο να κάνει το πρώτο βήμα για περισσότερη οικειότητα που θα τους οδηγήσει στην συναισθηματική κάλυψη. Όταν σταματήσει να στερεί στον εαυτό της την χαρά του σεξ, και του αυθόρμητου έρωτα, τότε μόνο θα διασφαλίσει και την δική της συνταγή ευτυχίας.
Πηγή:=>  http://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!