Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Kαλοκαιρινά φλερτ και έρωτες για όλα τα ζώδια




ΚΡΙΟΣ
Κατέχουν την τέχνη του φλερτ τόσο καλά που αν σας βάλουν στόχο θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους ξεφύγετε. Από την πρώτη στιγμή που θα κεντρίσετε το ερωτικό τους ενδιαφέρον και θα εξάψετε τη φαντασία τους, θα κάνουν τ’ αδύνατα δυνατά για να σας προσεγγίσουν. Μ’ αυξημένη αυτοπεποίθηση και αρκετό δυναμισμό θα καρφώσουν τα μάτια τους επάνω σας, θα παρακολουθήσουν κάθε σας κίνηση με λεπτομέρεια και θ’ αφήσουν να πλανηθεί στον αέρα ο θαυμασμός τους για το πρόσωπό σας.    Το σίγουρο πλέον είναι ότι τους ελκύετε ερωτικά και σας βρίσκουν άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αν λοιπόν έχετε βάλει στο μάτι έναν Κριό το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι ν’ ανταποκριθείτε στο βλέμμα του καθώς αυτό είναι το κλειδί για την αρχή του ερωτικού σας παιχνιδιού. Η έντονη πολιορκία που θα δεχτείτε θ’ ανεβάσει το ηθικό και τη σεξουαλικότητά σας στο μέγιστο βαθμό, γεγονός που θα σας ρίξει σε γρήγορο χρόνο στην αγκαλιά του. Ξέρουν να πλασάρουν σωστά τον εαυτό τους γιατί είναι ομιλητικοί, κοινωνικοί και άνετοι. Η υπομονή στον έρωτα είναι λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό τους γι’ αυτό η αναζήτηση της περιπέτειας, η έξαψη της στιγμής και το φλερτ με το αντίθετο φύλο γίνονται παρορμητικά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Εδώ λοιπόν είναι και η παγίδα που πρέπει να προσέξετε για να μην απογοητευτείτε λίγο παρακάτω συναισθηματικά. Απολαύστε τις διακοπές σας μαζί τους, χαρείτε τις καλοκαιρινές απολαύσεις και αφεθείτε στα χάδια και τα ερωτικά λόγια που θα σας χαρίσουν απλόχερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε πάνω απ’ όλα, αν θέλετε ο δεσμός σας να έχει διάρκεια, είναι να μην τους φορτώσετε με τα ψυχολογικά, τα υπαρξιακά και τα πρακτικά προβλήματα της ζωής σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Αισθησιακοί, άνετοι και απλοί σαν χαρακτήρες αναζητούν τον έρωτα στο πρόσωπο που θα τους κάνει να νιώσουν ότι μαγεύει τις αισθήσεις τους. Η ανάγκη της συντροφικότητας είναι υπερτονισμένη γι’ αυτό και θεωρούν ότι δεν απολαμβάνουν τη ζωή τους αν δεν έχουν ένα σταθερό και μόνιμο δεσμό. Επιλέγουν σχέσεις αποκλειστικές καθώς από την αρχή γνωρίζουν τι προσφέρουν και τι ζητάνε και γι’ αυτό για να σας πλησιάσουν θα πρέπει πρώτα να είναι πλήρως αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι ότι έχετε τις προδιαγραφές που αναζητούν. Η προσέγγιση θα γίνει χαλαρά και διακριτικά ώστε να δημιουργηθεί ανάμεσά σας μία ρομαντική και οικεία ατμόσφαιρα. Με ειλικρινείς προθέσεις, όμορφα λόγια και μία βραδινή πρόσκληση για δύο, ξεκινάει το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης. Οι Ταύροι λειτουργούν με πράξεις και όχι με λόγια γι’ αυτό όλες τους οι κινήσεις είναι γύρω από το πώς θα σας ευχαριστήσουν, πώς θα σας κάνουν να περάσετε καλά μαζί τους και πώς θα μπορέσουν να σας προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα, καταστάσεις που θα σας αιχμαλωτίσουν και δε θα σας αφήσουν ν’ αντισταθείτε στον έρωτά τους. Αν έχετε ερωτευτεί ένα Ταύρο τότε, πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση να μετατρέψετε το φλερτ σας σε σοβαρό δεσμό με μελλοντικές προδιαγραφές, θα πρέπει να υπολογίσετε πολύ σοβαρά ότι οι απαιτήσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει θα είναι νόμος. Θα είναι δίπλα σας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος όσο θα του ανταποδίδετε τα ίδια συναισθήματα, αν όμως αντιληφθεί την παραμικρή παρασπονδία σας, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν τρομακτικά για εσάς. Για να κρατήσετε το ταίρι σας κοντά σας θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να μην αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και τα στοιχεία εκείνα που το τράβηξαν σ’ εσάς από την πρώτη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εύστροφοι, κοινωνικοί, με πολλές γνωριμίες και συναναστροφές και με ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα γίνονται το επίκεντρο της παρέας και κυρίως του αντίθετου φύλου. Είναι εξαιρετικοί στο φλερτ, στα λόγια αγάπης και στις ερωτικές τους εκδηλώσεις γι’ αυτό κατακτούν σχεδόν με την πρώτη ματιά το πρόσωπο που ελκύει το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αν σας επιλέξουν, τότε αστραπιαία θα δεχτείτε την έντονη πολιορκία τους, καθώς μέσα στο μυαλό τους θα επικρατεί η θέληση να σας κερδίσουν άμεσα. Οι ενέργειές τους είναι θεαματικές καθώς διαθέτουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους και δε διστάζουν να προβάλλουν δυναμικά ότι έχουν γοητευτεί από τη γνωριμία σας, να σας κάνουν τα ωραιότερα κομπλιμέντα και να σας παρασύρουν σε μία αισθηματική ιστορία γεμάτη έξαψη και πάθος. Είναι άτομα υπερδραστήρια, αναζητούν μονίμως καινούριες κατευθύνσεις και ενδιαφέροντα γι’ αυτό αν επιλέξετε ν’ αφεθείτε συναισθηματικά στο αέρινο και άπιαστο αυτό πλάσμα να είστε σίγουροι ότι όλο σας το εικοσιτετράωρο θα είναι γεμάτο περιπέτειες και εκπλήξεις. Χαρείτε μαζί τον έρωτά σας χωρίς αναστολές και προκαταλήψεις. Αν λοιπόν έχετε ερωτευτεί ένα Δίδυμο τότε να γνωρίζετε ότι τα πάθη, τα έντονα συναισθήματα και τα αισθήματα της ψυχής τους δεν τ’ αποκαλύπτουν σχεδόν ποτέ γιατί τα κρύβουν επιμελώς και λειτουργούν με την πλευρά της λογικής τους αφού έχουν σαν επιτακτική τους ανάγκη τη συχνή επιβεβαίωση. Ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί στις προκλήσεις αρέσκονται να φλερτάρουν συνεχώς και με διαφορετικά πρόσωπα για να τονώνουν και να ενδυναμώσουν τη φιλαρέσκεια τους κυρίως γιατί η ερωτική πίστη δεν συμπεριλαμβάνεται στη δική τους ζωή. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική τους ελευθερία κρατώντας στάση αδιάφορη για μελλοντικές προδιαγραφές ανάμεσά σας, αφήστε να ζηλέψουν και να χάσουν τη μοναδικότητα που τους προσφέρετε και τότε θα γίνουν για εσάς ακαταμάχητοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Oι κινήσεις τους είναι πάντα ακριβείας, ο λόγος τους σπάνιος και το βλέμμα τους άκρως ερεθιστικό αν σας βάλουν στο στόχαστρό τους οι Καρκίνοι. Αυτές οι υπάρξεις μπορούν να σας προσφέρουν πολύ τρυφερότητα και ρομαντισμό εξασφαλίζοντάς σας μια ζωή γεμάτη γαλήνη και ηρεμία. Διακριτικοί και ντροπαλοί αυτοπροστατεύονται μ’ ένα μοναδικό τρόπο για να κρύψουν ότι είναι ευάλωτοι, γεγονός που σε αρχικό επίπεδο ίσως να σας κάνει να νιώσετε ότι είναι απόμακροι. Αναζητούν σύντροφο στα πλαίσια του κλασικού με αξιοπρόσεκτη στάση, ν’ αποπνέει τρυφερότητα, αβρότητα και αισθησιασμό που να τους διεγείρει τη φαντασία και να εξάπτει τον ερωτισμό τους. Από τη στιγμή που θα σας γνωρίσουν θα περάσετε από πολλά στάδια και τεστ μέχρι να δημιουργήσετε μια στενή σχέση γιατί η επιτακτική τους ανάγκη είναι να πειστούν για την ειλικρίνεια των διαθέσεών σας απέναντί τους. Η συντροφικότητα, τα αμοιβαία συναισθήματα και η αποκλειστική αγάπη είναι το παν στη ζωή τους γιατί οι ίδιοι μπορούν να τα προσφέρουν πλουσιοπάροχα στο ταίρι τους και φτάνουν μέχρι το σημείο να γίνονται κτητικοί και απαιτητικοί για την αποκλειστική διάθεση του ανθρώπου τους προς το πρόσωπό τους. Για να τους προσελκύσετε θα πρέπει να έχετε το ίδιο σύστημα πεποιθήσεων και αξιών για τις ανθρώπινες σχέσεις, οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και αργές δίνοντάς τους το προβάδισμα να σας κατακτήσουν. Η ανεπτυγμένη διαίσθηση και το τονισμένο ένστικτό τους δε θα σας αφήσουν κανένα περιθώριο να τους εξαπατήσετε με μια πλασματική συμπεριφορά, αντίθετα, αν πράγματι αποδειχθείτε φιλαλήθεις, τότε θα σας δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα προστατεύσουν τις ψυχικές σας ανησυχίες. Αν είστε έτοιμοι για μια μόνιμη και σταθερή σχέση και όχι για μία καλοκαιρινή περιπέτεια τότε ακολουθήστε τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΛΕΩΝ
Κυριαρχούν στο παιχνίδι του έρωτα γιατί εκπέμπουν λάμψη και κύρος, είναι κομψοί και πάντα άψογα περιποιημένοι, τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των γεγονότων και είναι πολύ δύσκολο, μέχρι ακατόρθωτο να τους ξεφύγετε όταν σας πολιορκήσουν με σκοπό να σας κατακτήσουν ολοκληρωτικά. Η αστείρευτη δύναμη, η μαχητική διάθεση και η επιμονή που διαθέτουν τους βάζει αυτόματα στη θέση του κυνηγού που παντοιοτρόπως θα κερδίσει το θήραμα που εξάπτει τις ερωτικές του προσδοκίες. Ευχάριστοι και εξωστρεφείς χαρακτήρες αναζητούν κάτι ανάλογο του δικού τους βεληνεκούς και γι’ αυτό έλκονται από συντρόφους εντυπωσιακούς, αριστοκρατικούς και με οξύ πνεύμα. Έχουν χαρακτήρα ανταγωνιστικό, νου ανήσυχο και γνωρίζουν ότι μόνο μια δυναμική παρουσία μπορεί να έχει την ικανότητα να τους παρασύρει στο παιχνίδι του έρωτα. Αν σας ελκύει ερωτικά ένα Λιονταράκι τότε χαρίστε του τη μοναδικότητα δείχνοντας του έμπρακτα ότι για εσάς είναι μία ξεχωριστή και σημαντική προσωπικότητα. Είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τα πάντα, ακόμα και να θυσιαστούν για το σύντροφο που τους είναι πιστός και αφοσιωμένος. Πλησιάστε τους και κολακέψτε τους για να κερδίσετε το αμέριστο ενδιαφέρον τους, αναδεικνύοντας τα χαρίσματά τους, την ηγετική τους παρουσία και την ξεχωριστή τους υπεροχή, εάν έχετε κατασταλάξει ότι θέλετε να ζήσετε μια παθιασμένη, ερωτική ιστορία. Να θυμάστε πάντα ότι είναι καλοί ηθοποιοί με αχαλίνωτες επιθυμίες, προικισμένοι από τη φύση με ζωηρή φαντασία και όταν θα σας ερωτευτούν θα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα εκ φύσεως χαρίσματά τους για να εξασφαλίσουν μαζί σας μία στενή και σταθερή σχέση. Μιλήστε μαζί τους ανοιχτά για όσα σας απασχολούν και σας ενδιαφέρουν δηλώνοντας με την στάση σας ότι δε διακατέχεστε από επιπολαιότητα και ενθουσιασμούς της στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναλυτική λογική τους δεν τους αφήνει να παρασυρθούν και να εξοκείλουν στις αγωνίες της καρδιάς αφού οι κινήσεις και οι πράξεις τους είναι πάντα μετρημένες και ποτέ στην τύχη αφημένες. Θα σκεφτούν πολύ καλά, θα εξετάσουν τα συν και τα πλην και με διστακτικά βήματα θα πλησιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους περιμένοντας υπομονετικά να λάβουν τ’ ανάλογα ερεθίσματα που θα τους προκαλέσουν το έναυσμα να ξεκινήσουν μία ερωτική περιπέτεια. Θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο γι’ αυτό και δίνουν μεγάλη σημασία στο τι τους προσφέρετε ακολουθώντας τη μέθοδο της εξονυχιστικής αναγνώρισης βάζοντας το υποψήφιο ταίρι τους ν’ απολογείται στην κριτική που του ασκούν με σκοπό να βγάλουν το πόρισμα για τις ικανότητές του από τη στάση που θα κρατήσει. Δύσκολα δεσμεύονται και δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις καθώς δεν τους αρέσει καθόλου ν’ αφοσιώνονται ολοκληρωτικά σ’ ένα σύντροφο και να γεμίζουν τη ζωή τους μ’ ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι έξυπνοι, δραστήριοι και δυναμικοί σύντροφοι είναι η αδυναμία τους και αν έχουν επίπεδο, μόρφωση ανώτερη και γενικά κοινωνική υψηλή εικόνα τότε έχουν βρει τα πρώτα κίνητρα για να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική επαφή. Η απόλυτη ειλικρίνεια, η συνέπεια και η τήρηση των υποσχέσεων που θα δώσετε είναι απαιτήσεις που εννοούνται, αν θελήσετε να δεσμευτείτε μαζί τους γιατί με την πρώτη στραβοτιμονιά θα δεχθείτε μία σιωπηλή απομάκρυνση χωρίς εξηγήσεις. Με διακριτικούς και λεπτούς τρόπους θα μπορέσετε να τους προσεγγίσετε και ν’ αγγίξετε το συναισθηματικό τους κόσμο λειτουργώντας ευπρεπώς και συνεσταλμένα γιατί δεν παρασύρονται από μεγάλα λόγια, εκρήξεις πάθους και κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν έχετε επιλέξει για ταίρι σας έναν Παρθένο να γνωρίζετε ότι έχει ανάγκη από κατανόηση, ενθάρρυνση και εκτίμηση για να σας εμπιστευτεί και να σας ακολουθήσει.

ΖΥΓΟΣ
Η μυστηριώδης ερωτική έλξη, η απίστευτη γοητεία και η αφοπλιστική διπλωματία τους είναι τα ισχυρά δέλεαρ που τους δίνουν αυτόματα την πρώτη και κυριαρχική θέση των περιζήτητων εραστών. Είναι πάντα ερωτευμένοι με τον έρωτα, ζουν και υπάρχουν για ν’ απολαμβάνουν τη μαγεία και τον αισθησιασμό του φλερτ πλαισιωμένοι πάντα από πολλούς και επίδοξους υποψήφιους συντρόφους και γι’ αυτό επενδύουν, αλλά και περιμένουν πολλά από τις σχέσεις τους. Ερωτοτροπούν κατ’ εξακολούθηση όπου σταθούν και όπου βρεθούν προκαλώντας σκηνές ζηλοτυπίας, αισθηματικές αναταραχές και έντονα πάθη γιατί αρέσκονται στις επιβεβαιώσεις καθώς έχουν υπερβολική ωραιοπάθεια. Οι επιλογές τους για να καταλήξουν να δημιουργήσουν ένα δεσμό είναι πάρα πολύ προσεκτικές γι’ αυτό αν θέλετε να τους προσελκύσετε θα πρέπει να διαθέτετε οξύνοια, χιούμορ, εκλεπτυσμένους τρόπους, περιποιητικές κινήσεις, δυναμικό ταμπεραμέντο, καταξίωση στον επαγγελματικό σας τομέα και δυνατή οικονομική επιφάνεια. Αν συγκεντρώνετε όλα αυτά τα προσόντα που είναι απαραίτητα για να καλύψουν τις δικές τους ανασφαλείς πεποιθήσεις, να είστε σίγουροι ότι μεταξύ σας μπορεί να εξελιχθεί μια ιστορία αγάπης, πολλά υποσχόμενη. Να θυμάστε πάντα ότι είναι όντα ευκολοχόρταστα, απεχθάνονται τη ρουτίνα και τα τετριμμένα γι’ αυτό αν θέλετε να σας αφοσιωθούν ολοκληρωτικά θα πρέπει να γαργαλάτε ερεθιστικά συνεχώς τη φαντασία τους και να τους τροφοδοτείτε με καινούρια περιπετειώδη ενδιαφέροντα.
Η πίεση, η ένταση και η τριβή είναι καταστάσεις που απεχθάνονται και τα μετρούν ως θανάσιμα αμαρτήματα. Δεν έχετε λοιπόν παρά να υιοθετήστε τις δικές τους απόψεις αντιγράφοντας την πολιτική τους, αποφεύγοντας κάθε μορφή γκρίνιας και διενέξεων ώστε να μην απειλήστε από τον κίνδυνο της εγκατάλειψης. Το κλειδί για να κρατήσετε κοντά σας ένα Ζυγό είναι να φροντίσετε να μη βαρεθεί και να μη ρουτινιάσει. Δημιουργήστε προκλήσεις στον ερωτικό σας σύντροφο και εξάψτε τη φαντασία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάντε τις επιθυμίες τους πράξη αφού μπορούν πανεύκολα να σας παρασύρουν σε ανεξέλεγκτα ερωτικά παιχνίδια με ονειρικές διαστάσεις και παραδοθείτε τους άνευ όρων για να γευτείτε παθιασμένες συνενώσεις από αυτά τα μυστηριώδη και σαγηνευτικά πλάσματα. Ζήστε σχέσεις πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι μηχανισμοί τους είναι εκρηκτικοί και λογίζονται σαν σεξουαλικά ηφαίστεια από την στιγμή που ο σύντροφός τους αποπνέει αισθησιασμό, ασίγαστο πόθο και είναι πρόθυμος να τους διαθέσει τον έλεγχο του εαυτού του. Η δύναμη και η εξουσία είναι παθιασμένες τους επιθυμίες για να νιώσουν ασφάλεια μέσα σ’ ένα δεσμό, ξεκινώντας πρώτα διαισθητικά και κατόπιν πρακτικά να βγάζουν στην επιφάνεια από το άτομο που τους έλκει μυστικά και κρυφές σκέψεις, χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αποκαλύψεις για τα δικά τους εσώψυχα. Μυστικοπαθείς και αινιγματικοί λειτουργούν χωρίς βιασύνη, παρατηρούν από μακριά, μαζεύουν τα στοιχεία που χρειάζονται και μόλις καταλήξουν ότι είστε ο στόχος τους, σας αφήνουν να κάνετε την πρώτη κίνηση και μετά ανταποκρίνονται με τη σιγουριά και τη βεβαιότητα του νικητή, αφού έχουν εξασφαλίσει ότι δε θα λάβουν απορριπτική απάντηση. Σταυρόλεξο για γερούς λύτες είναι αυτά τ’ απόρθητα φρούρια, που συνδυάζουν από τη μία την απόλυτη αφοσίωση, την ανιδιοτελή και αμέριστη αγάπη σ’ αυτούς που θ’ αγγίξουν την καρδιά τους και από την άλλη την αμείλικτη εκδικητικότητα αν προδοθούν και εξαπατηθούν. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα είναι μέσα στο αίμα τους, παρακολουθούν και την παραμικρή πράξη σας γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανεξαρτησία σας θα μειωθεί υπερβολικά και ο έλεγχος των κινήσεων σας θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν λοιπόν αγαπήσατε ένα Σκορπιό τότε θα πρέπει ν’ αποβάλλετε κάθε τάση ανυπακοής, επίθεσης και επιθετικότητας για να ζήσετε μαζί τον απόλυτο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αγάπη για την προσωπική τους ελευθερία και η ανεξαρτησία των κινήσεών τους δεν τους εμποδίζουν καθόλου να δημιουργούν κάθε λογής επαφές αφού χαρακτηρίζονται λάγνοι, φλογεροί και ανυπόμονοι εραστές. Δραστήριοι και παρορμητικοί βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο της προσοχής γιατί η αγάπη τους για τις ηδονές της ζωής τους κάνουν άπιαστους στις ερωτικές περιπέτειες και χωρίς καμία άμυνα στους αισθηματικούς πειρασμούς. Φιλικοί, αισιόδοξοι και με αφοπλιστική ειλικρίνεια στοχεύουν το άτομο που τους εντυπωσιάζει και χωρίς δεύτερη σκέψη προχωρούν εκφράζοντας ευθαρσώς τον θαυμασμό τους. Παρ' όλο που περιστοιχίζονται από φιλικά πρόσωπα βιάζονται υπερβολικά να προχωρήσουν όταν εντοπίσουν μία αιθέρια ύπαρξη βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό τους ότι είναι οι πιο έμπειροι καρδιοκατακτητές καθώς τους παρέχει ιδιαίτερη απόλαυση η πρόκληση του φλερτ και της κατάκτησης. Οι ανοιχτόκαρδοι και χαρούμενοι σύντροφοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τους ξελογιάσουν, αρκεί να τους δελεάσουν με ξαφνικές έως απροειδοποίητες διασκεδάσεις κάνοντας την περιπέτεια, που έχουν στο αίμα τους, πράξη με σάρκα και οστά. Αν είστε δραστήριοι, ειλικρινείς και διαθέτετε ρομαντισμό και κέφι τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας μαζί τους γιατί κάθε μέρα θα είναι μία καινούργια μέρα που θα βαδίζει στο άγνωστο, αφού με κανένα τρόπο δε θα λαμβάνετε απάντηση για το αν υπάρχουν προοπτικές μακροβιότητας ανάμεσά σας. Η ευθύτητα του χαρακτήρα τους, το ανήσυχο μυαλό και η ετοιμολογία τους είναι τρόπος ζωής και αν μη τι άλλο θεωρούν ότι τα πάντα πρέπει να λέγονται επακριβώς με το όνομά τους και χωρίς περιστροφές αγνοώντας παντελώς για την ψυχρολουσία που μπορεί να σας προσφέρουν. Το μεγάλο μυστικό για να κρατήσετε κοντά σας έναν Τοξότη είναι να μην του στερήσετε την ελευθερία του με κανέναν τρόπο. Ο έλεγχος, η παρακολούθηση, οι συναισθηματικοί εκβιασμοί και γενικότερα όλες οι κινήσεις που αποσκοπούν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που επιθυμεί, απαγορεύονται αυστηρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεθοδικοί και πειθαρχημένοι ακόμα και στα συναισθηματικά ζητήματα, οι γοητευτικές και θελκτικές αυτές οντότητες δημιουργούν στους επίδοξους εραστές τους μια πολύπλοκη και ασαφή εικόνα για το τι είδους ανταπόκριση θα δείξουν. Η τετράγωνη λογική τους, τους εξουσιάζει και παρ' όλο που είναι άκρως ερωτικοί δε λειτουργούν ποτέ κάτω από μία στιγμιαία παρόρμηση ή έναν επιφανειακό ενθουσιασμό. Με τρομερή σταθερότητα και προσήλωση στην πραγματικότητα χάνουν τις ομορφιές της ζωής στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν σχέσεις με προϋποθέσεις σιγουριάς και ασφάλειας αποβλέποντας σε επωφελείς παράγοντες γι’ αυτούς. Μόλις προκύψει κάποια γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον τους θα την αναλύσουν λεπτομερειακά, θα ζυγίσουν πάρα πολύ καλά τα δεδομένα στοιχεία που επιμελώς θα συλλέξουν και θα καταγράψουν με χειροπιαστές πράξεις ότι μόνο κέρδος θα έχουν αν προχωρήσουν και όχι ζημιά. Ο διαχωρισμός των σαρκικών περιπτύξεων από τον ψυχικό και συναισθηματικό έρωτα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε αν ο σκοπός σας είναι να συνάψετε δεσμό γιατί μπορεί η εξωτερική τους εικόνα να δείχνει άτομα πιστά στους θεσμούς, αλλά το μυστικό που κρύβεται πολύ καλά και βαθιά είναι ότι ενδίδουν στην απιστία και τις παράλληλες σχέσεις. Από το ερωτικό ταίρι τους ζητούν πολλά, χωρίς να εξωτερικεύουν κάποιες επιθυμίες με τη δική τους πάντα θεώρηση των πραγμάτων ότι σύντροφος λέγεται αυτός που μπορεί να μαντεύει και να εκπληρώνει τη θέλησή τους χωρίς καν να ειπωθεί. Με απαιτήσεις υψηλού επιπέδου και πολυτελή γούστα έλκονται από συντρόφους που διαθέτουν έμπρακτα και αποδεδειγμένα άμεμπτη ηθική, κοινωνικό στάτους, ανώτερη μόρφωση και γενικότερα λογίζονται ως ευυπόληπτοι πολίτες. Για να κρατήσετε κοντά σας έναν Αιγόκερω και η σχέση σας να έχει μελλοντικές προδιαγραφές θα πρέπει να κρατήσετε αψεγάδιαστη συμπεριφορά και στάση απέναντι σε όλα τα ζητήματα που από κοινού σάς αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H φιλική συμπεριφορά, η ιδεαλιστική έκφραση και οι προσκλήσεις για διασκέδαση μαρτυρούν ότι είναι η αρχή ενός ειδυλλίου αφού αυτές οι παρουσίες έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν σε ιστορίες αγάπης χωρίς να σας πολιορκούν ερωτικά. Η πνευματική διέγερση και η αναζήτηση μίας προοδευτικής επικοινωνίας είναι το κλειδί που αγγίζει τη φιλοσοφημένη διάθεσή τους καθώς είναι άτομα εγκεφαλικά που έλκονται από έξυπνους, κοινωνικούς και δραστήριους συντρόφους. Οι ερωτοφιλίες είναι οι πιο ιδανικές καταστάσεις για να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους και αν ο σκοπός σας είναι να τους γοητεύσετε καλό θα είναι να έχετε επεξεργαστεί ένα σχέδιο πραγματικά ξεχωριστό και εντυπωσιακό για ν’ αποσπάσετε την προσοχή τους. Διακρίνονται για την απέραντη υπομονή τους, την αποτελεσματικότητα των κινήσεων και την άπιαστη σκέψη τους, γι’ αυτό αν νιώσετε ακατανίκητα σκιρτήματα στην καρδιά σας τότε δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε μία επιμελώς αδιάφορη στάση για να κεντρίσετε την ερωτική τους επιθυμία. Απαιτούν την αποκλειστικότητα, την τρυφερότητα και την αφοσίωση από το ταίρι τους παρ' όλο που οι ίδιοι δεν εκδηλώνονται ανοιχτά, αποφεύγουν διαχύσεις και αβρότητες και γενικότερα τ’ αγαπησιάρικα αισθήματά τους τα εκφράζουν με καλυμμένη ζήλια που πολλές φορές τους οδηγεί ακόμα και σε ακραίες συμπεριφορές. Η προσωπική τους ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τα υπέρτατα αγαθά που διαφυλάττουν με ευλάβεια και αν αισθανθούν ότι υποβάλλονται σε έλεγχο και κριτική για τις πράξεις τους τότε απομακρύνονται αιφνίδια ακόμα και αν είναι μέσα σε ιδανική, γι’ αυτούς, σχέση. Την πλήξη και την ανία δεν θα την γευτείτε μαζί τους ποτέ, γιατί είναι γεμάτοι εκπλήξεις και απίθανες προτάσεις. Για να κρατήσετε κοντά σας έναν Υδροχόο και η σχέση σας να έχει διάρκεια θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες τέτοιες που ν’ ανανεώνουν τον δεσμό σας και να τον εμπλουτίζουν με καινούργια ερεθίσματα και ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μαγεία του φεγγαριού σε απόμερες παραθαλάσσιες τοποθεσίες είναι η αισθησιακή απόλαυση που μπορούν να σας προσφέρουν αυτές οι συναισθηματικά ευαίσθητες υπάρξεις, αφού γνωρίζουν ενστικτωδώς πώς να δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να εξωτερικεύσουν στο ταίρι τους το μέγεθος του πόθου και του πάθους που τους κυριεύει. Ντροπαλοί και ευαίσθητοι ερωτεύονται πολύ εύκολα μόλις κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία αρκεί να τους αποπνέει τρυφερότητα και στοργή, γιατί οι ίδιοι έχουν την ικανότητα να δίνονται ολοκληρωτικά και αποκλειστικά. Ονειροπόλοι και ρομαντικοί αναζητούν την ηρεμία και την αγάπη μέσα σε μόνιμες σχέσεις αποφεύγοντας όσο μπορούν να προχωρούν σε παρακινδυνευμένες καταστάσεις μικρής ή εφήμερης διάρκειας για να μην πληγωθούν. Η αναζήτηση του τέλειου και ιδανικού συντρόφου τούς ωθεί στο να εξαρτώνται από άτομα που τους οργανώνουν, τους κατευθύνουν, τους παροτρύνουν και τους παρακινούν να δραστηριοποιηθούν ώστε να εισάγουν καινούργια δεδομένα και ιδέες στη ζωή τους. Η τόνωση της αυτοπεποίθησης και του εγώ τους πρέπει να γίνεται από το αγαπημένο τους πρόσωπο γιατί έτσι νιώθουν επιθυμητοί και αρεστοί αφού στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να βυθιστούν τόσο πολύ στην απογοήτευση και ν’ αποτραβηχτούν χωρίς λόγια στη μοναξιά τους. Πάρτε την πρωτοβουλία κινήσεων και πλησιάστε τους καθώς δεν είναι δύσκολο να τους αποπλανήσετε, αρκεί να έχετε αληθινό ενδιαφέρον, ν’ αποπνέετε αισθησιασμό και με πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο να αφήσετε να φανεί ότι σας έχει μεθύσει η γοητεία τους. Πλανέψτε τους με την εξωτερική σας εμφάνιση που θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή αλλά και κάπως προκλητική, η ταραχή αυτή θα είναι τόσο καθοριστική που θα τους φέρει άμεσα στην αγκαλιά σας. Για να έχει ο δεσμός σας μ’ έναν Ιχθύ διάρκεια θα πρέπει να του παρέχετε ασφάλεια ψυχική και συναισθηματική.

πηγη:http://www.oroskopio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!