Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΥΔΡΟΧΟΟΣ του 2013


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2013

Το 2013 θα είναι μία από τις σημαντικότερες χρονιές της ζωής σου, αγαπητέ Υδροχόε. Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό από τον προηγούμενο Οκτώβριο και αυτή του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Κριό, σε οδηγούν σε ανασυγκροτήσεις και αναθεωρήσεις και σε υποχρεώνουν να επανεξετάσεις πολλά από τα βασικά ζητήματα της ζωής σου.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, υπάρχουν βασικές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις, ώστε από τον Ιούνιο και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Καρκίνο, να προβείς στις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Το πρώτο διάστημα μην πεισμώνεις άδικα με τη ζωή και τους ανθρώπους επειδή δεν είναι στα μέτρα σου, εξέφρασε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σου, διδασκόμενος από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τα προσωπικά σου λάθη. Κυρίως, μην πανικοβάλλεσαι όταν τα γεγονότα γύρω σου σε μπλοκάρουν. Να είσαι ψύχραιμος κάτι τέτοιες στιγμές και να αναζητήσεις διεξόδους. Μην επιχειρείς από αντίδραση και μόνο, να κάνεις νέα ξεκινήματα, γιατί μόνο σε πισωγυρίσματα θα σε οδηγήσουν.

Από το καλοκαίρι και μετά, ο Δίας στον Καρκίνο και ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος από τον Σκορπιό, θα ενισχύσουν τη δημιουργική σου διάθεση και θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις σε υψηλότερο βαθμό ταλέντα και διαθέσιμα μέσα που έχεις στην κατοχή σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγονται οι επιλογές σου, όσον αφορά τόσο σε αισθηματικές επενδύσεις όσο και αυτές της καριέρας σου. Ακόμη, μην παραμελήσεις την οργάνωση της δουλειάς σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες να πληθαίνουν, χωρίς σημαντικό λόγο. Θα τις βρεις μπροστά σου! Η καλύτερη τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις, για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, είναι να εξακριβώσεις κατά πόσο οι συνθήκες ευνοούν την υλοποίηση των σχεδίων σου και μετά να τις ακολουθήσεις.

Τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, που θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες εκλείψεις του χρόνου και θα σε επηρεάσουν άμεσα (Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, στις 18 Οκτωβρίου και Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, στις 3 Νοεμβρίου), απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και αφού κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις, προχώρα σταθερά σε αυτά που έχεις προγραμματίσει. Μην παρεκκλίνεις για κανέναν και για τίποτα, ακόμη κι αν γύρω σου το σύμπαν προστάζει άλλα. Ο νικητής αυτή τη φορά θα είσαι εσύ!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αν είσαι Υδροχόος, με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να προχωρά ακάθεκτος στον Κριό και τον Κρόνο σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι γεμάτη σασπένς και εξελίξεις. Από την άλλη, η παραμονή της Αφροδίτης, από τις 2 μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα στο ζώδιό σου, θα τονίζει την υπερβολή και την ανάγκη για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου θα είναι εστιασμένο σε ό,τι αφορά στο συναίσθημα, τον έρωτα και τις μεθόδους εξέλιξης του δεσμού σου.

Το διάστημα είναι καλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η αίγλη σου θα είναι μεγάλη και η γοητεία που θα ασκείς στους γύρω σου θα φέρει τα πράγματα εκεί που θες εσύ. Μόνο φρόντισε να υπολογίζεις κάπως και τους άλλους και μην γίνεσαι πλεονέκτης και ανυπόμονος.

Οι εκλείψεις που θα λάβουν χώρα το Μάιο, θα σου προσδώσουν αρκετή ένταση και τα κέφια σου θα είναι πεσμένα. Ίσως τώρα να νιώσεις μεγάλη μοναξιά και να προτιμήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, κάτι τέτοιο όμως μακροπρόθεσμα δεν θα σου κάνει καλό, γι’ αυτό απόρριψέ το από την αρχή! Βρες τη χαμένη σου αισιοδοξία και επέτρεψε στο σύντροφό σου να πάρει μέρος στα προβλήματα σου. Η κατανόηση που θα σου δείξει θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από το καλοκαίρι και μετά, οι οιωνοί είναι άκρως θετικοί και, με συγκαταβατικότητα και κατανόηση, θα έχεις μία ήρεμη και ευχάριστη καθημερινότητα. Απόλαυσε τις στιγμές της συζυγικής σου ζωής στο έπακρο και μην ψάχνεις να βρεις αιτίες και αφορμές για να τις κάνεις πιο πικάντικες. Η ομορφιά τους έγκειται στην ηρεμία τους, αυτό να θυμάσαι!

Για τους ελεύθερους Υδροχόους τα πράγματα διαφαίνονται ενθαρρυντικά. Το πρώτο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από τους Διδύμους θα σας χαρίσει νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και από τον Ιούνιο και μετά, η θέση του στον Καρκίνο θα ανοίξει το δρόμο για να δημιουργήσετε μία πολύ όμορφη σχέση με έναν εξ αυτών. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο της προσωπικής σας ζωής. Αν τώρα το χαλάσετε, θα φταίει μόνο η δική σας ματαιοδοξία και η αίσθηση του ανικανοποίητου που σας χαρακτηρίζει και κανένας άλλος! Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτό το χρόνο, φίλε Υδροχόε, κυρίως όσον αφορά στην πορεία της καριέρας σου και όχι σε θέματα σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους. Μάλιστα, το πρώτο τρίμηνο του έτους, μπορεί να έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις, αν κυνηγάς μία προαγωγή, καλύτερες συνθήκες εργασίας ή μία δουλειά που να σου προσφέρει ελευθερία και καλύτερη αμοιβή.

Οι εκλείψεις του Μαΐου, μπορεί να φέρουν αλλαγές στο χώρο εργασίας ή μία πρόταση για δουλειά, που θα σε εμπνέει περισσότερο και θα επιτρέπει στη δημιουργικότητα σου να εκφραστεί απρόσκοπτα. Από το καλοκαίρι και μετά, με τον Δία πλέον να έχει μετακινηθεί στον Καρκίνο και τον Άρη να κινείται στο φιλικό για εσένα Λέων, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις παράλληλα με τη δουλειά σου και κάποια άλλη δραστηριότητα, που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αυτοί οι δύο σπουδαίοι πλανήτες σχηματίζουν για εσένα ένα νέο πλαίσιο ζωής και δράσης, το οποίο μεταξύ άλλων, επηρεάζει τις μελλοντικές προοπτικές και την τύχη στον τομέα της εργασίας και της καριέρας σου γενικότερα. Μην ανησυχείς, αυτό σημαίνει ότι απλώς πρέπει να επιδείξεις εργατικότητα και μαχητικότητα, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να μην παρασυρθείς από τα σημεία των καιρών. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό, είναι πιο μεστός σε αποτελέσματα και πιο κατάλληλος για δυναμικές πρωτοβουλίες ή την παρουσία σου στην αρένα του επαγγελματικού αγώνα.

Στα οικονομικά σου, μέσα στο 2013 θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, τόσο για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου όσο και για την πραγματοποίηση αγορών ή επενδύσεων. Επένδυση μπορεί να είναι η αγορά ακινήτου, μία νέα συνεργασία εμπορικής φύσεως ή τέλος μία νέα επικερδής ενασχόληση, που θα ταιριάζει περισσότερο στις ικανότητες σου. Για να τα καταφέρεις όμως, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να απαρνηθείς παλιές σου συνήθειες και να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο δυνατό!
πηγη: http://www.myastro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!