Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Προβλέψεις για ΣΚΟΡΠΙΟΣ του 2013


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2013
Σε αυτόν τον κύκλο της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ, που έχει ανοίξει από τον περασμένο Οκτώβριο με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, αναμένονται ριζικές αλλαγές σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Η παρουσία του και το 2013 στο ζώδιό σου, δηλώνει ότι πιθανόν να αποκτήσεις απόγονο, να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου επαγγελματικά ή να κοινοποιήσεις μία πλευρά σου, η αντανάκλαση της οποίας θα κάνει θετικότερη αίσθηση στο περιβάλλον σου.

Την επίδραση του Κρόνου επισφραγίζει και ενισχύει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Αιγόκερω, από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, που θα σου φέρει αναγκαστικές αναπροσαρμογές. Η διέλευση του Δία στον Καρκίνο, από τις 26 Ιουνίου και μετά, θα είναι ευεργετική για τις δουλειές σου, καθώς υπόσχεται ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου, αυξάνοντας αισθητά τις καλές στιγμές, εις βάρος των δυσάρεστων.

Από το φθινόπωρο και μετά, θα αρχίσει μία περίοδος που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σου. Ένας γάμος ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία θα αποτελέσουν σταθμούς για την μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, με πιο φωτεινές πινελιές και μάλλον ευχάριστες εκπλήξεις υπόσχεται η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο ζώδιό σου, με την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή πάλι σε εσένα, από 21 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου, δηλώνει ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με κρυφούς εχθρούς. Τα πάντα γύρω σου σε ωθούν σε αλλαγές και οι αλλαγές πάντα κρύβουν το φόβο του άγνωστου. Κερδισμένος θα είσαι μόνο αν δεν εγκλωβιστείς στη φυλακή του φόβου και της καχυποψίας και αναζητήσεις διέξοδο στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Η δημιουργικότητα και η τόλμη θα πρέπει να είναι οι δρόμοι που θα ακολουθείς το 2013, ώστε να έχεις θετικές απολαβές και ψυχικά διδάγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά σου, εγκυμονούν ασύμβατα με το χαρακτήρα σου γεγονότα, φίλε Σκορπιέ, αλλά που όμως θα αποδειχθούν λυτρωτικά για τον ψυχισμό σου. Ο Δίας από τον Καρκίνο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2013, θα θελήσει να σου προσφέρει ένα δώρο, αλλά ο Κρόνος από το ζώδιό σου, σε κάνει εντελώς απροετοίμαστο να το δεχτείς. Εσύ που επιθυμείς να έχεις τον έλεγχο γενικότερα, οπότε είναι φυσικό να μην αντέχεις τα απρόοπτα, μπορεί να πεισμώσεις και αντί να ακολουθήσει τον ρου των γεγονότων, με εμπιστοσύνη στην καλή σου τύχη, να αμαυρώσεις τις θετικές επιρροές του με καχυποψία.

Με τον Ποσειδώνα να κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς, από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, ξεκαθάρισε όσες περισσότερες προβληματικές καταστάσεις μπορείς στο δεσμό που διατηρείς και, αν νιώθεις ότι έχει επέλθει το τέλος ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπο σου, μην διστάσεις να το οριστικοποιήσεις. Σύντομα θα νιώσεις ξελαφρωμένος και έτοιμος να κυνηγήσεις εκ νέου ένα δυνατό έρωτα!

Ο Άρης στον Λέοντα, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα σε βάλει και πάλι στην πρίζα και το κυνήγι της ερωτικής απόλαυσης θα γίνει προτεραιότητα σου, με αρκετά θύματα στην αγκαλιά σου… οπότε μην διστάσεις!  

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


Το 2013 αρχίζει με το πλανητικό σκηνικό έτοιμο να ανταποκριθεί στους δημιουργικούς και τολμηρούς Σκορπιούς, που είναι αποφασισμένοι να ξεχωρίσουν, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τη δουλειά τους. Εννοείται ότι ακόμη κι αν ανήκεις στους πιο πειθαρχημένους και σεμνούς του ζωδίου θα ευνοηθείς, αλλά θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να εκτεθείς, χωρίς αναστολές και φόβο.

Σημαντικός σταθμός για την εργασία σου είναι το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θέση από την οποία θα σε απαλλάξει από πολλά βάρη. Βέβαια, μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, αλλά αυτή θα είναι και πιο ευχάριστη. Από την άλλη, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας περιόδου, κατά την οποία θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος, για να υλοποιήσει ιδέες και να πραγματώσεις όνειρα, που μέχρι τώρα χαρακτηρίζονταν ανεδαφικά. Αν δουλέψεις με συνέπεια και εντιμότητα, θα ανταμειφθείς δεόντως. Αυτό το διάστημα θα συνάψεις νέες συνεργασίες, κάποιες εκ των οποίων θα αλλάξουν αισθητά τη ζωή σου, προς το καλύτερο φυσικά.

Στα οικονομικά τώρα, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και ακόμα δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα ανεπάντεχο μεγάλο κέρδος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεχτικός στη διαχείριση του, ώστε να καταφέρεις να το διατηρήσεις στα χέρια σου. Αν είσαι συνετός, δεν πάρεις μεγάλα ρίσκα και ακολουθήσεις ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος δεν θα βασίζεται σε υποθέσεις, αλλά στα δεδομένα που θα έχεις κατά περίσταση, θα έχεις οικονομικές απολαβές, που θα σου χαρίσουν μια σχετική άνεση.

πηγη: http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!