Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Θεά φύση!!!!!!!





Σήμερα μια μέρα ακόμα, μια μέρα όμορφη , μια μέρα που σε καλεί να ξεχυθείς στη θάλασσα και να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά της Χίου. Αν εγώ νιώθω έτσι με αυτόν τον καιρό, φαντάσου τα παιδιά τι λαχτάρα έχουν να βουτήξουν στα δροσερά νερά, να παίξουν στην άμμο και να κάνουν ένα ακόμα αναζωογονητικό μπανάκι. Σε νησί είμαστε, η θάλασσα είναι δωρεάν ακόμα, και είναι μια απόλαυση. Λοιπόν γρήγορα όλοι για μπάνιο, νέοι και γέροι, μικροί και μεγάλοι.
Όλες οι παραλίες γεμάτες από ανθρώπινα κορμιά, σαν μια έκθεση διαφόρων σωματοτύπων: χοντροί , κανονικοί, λεπτοί, αγύμναστοι, γυμνασμένοι,…… όλα όμως κορμιά διψασμένα για χάδια από το αλμυρό νερό της πανέμορφης ελληνικής θάλασσας.
Βουτάμε λοιπόν και εμείς στην πραγματικά καθαρή και πανέμορφη θάλασσα και διώχνουμε το άγχος της εβδομάδας και όχι μόνο. Πέλαγος η ομορφιά της και προσπαθούμε με βουτιές και πλατσουρίσματα να ξεκλέψουμε λίγη από την γαλήνη της και τη δροσιά της. Μεγάλη μάνα η θάλασσα, όλους μας αγκαλιάζει, σήμερα μας δροσίζει και ξεπλένει τους καημούς μας, μας χαρίζει λίγη δύναμη από την αστείρευτη δική της.
Όση ώρα και να είσαι εκεί δεν την χορταίνεις. Έξω από το νερό, ο ήλιος καίει αφόρητα, η άμμος και τα βότσαλα είναι πυρωμένα σαν να τα έχεις βάλει στο φούρνο. Είναι λοιπόν μια μέρα που η φύση θέλησε να μας χαρίσει τα δώρα της και εμείς τα απολαμβάνουμε. Να είναι καλά που μας φροντίζει και μας αγαπά παρόλη την αδιαφορία μας για αυτή…………….
Ευτυχώς ρύπανση και σκουπίδια δεν είδα, φρόντισαν να τα μαζέψουν την 5 Ιουνίου όλοι μαζί, λίγοι ντόπιοι και πολλοί ξένοι, Ποιοι ξένοι;;

Μα αυτοί που στέλνει η πατρίδα εδώ στη Χίο για να φυλάξουν Θερμοπύλες…..
Να είστε καλά και σας ευχαριστούμε που είστε τόσο ευαίσθητοι με το περιβάλλον….
Ευχαριστούμε και σένα θεά φύση που μας χαρίζεις την ομορφιά σου και τις χάρες σου απλόχερα!!!!!!!!!!!!!!!
skouliki

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Ελληνικό Στρατό που για άλλη μια φορά βρίσκεται στον πολίτη!!!!Συγχαρητήρια και στους Στρατιώτες που με την υπομονή τους και με την αγάπη πρός την Πατρίδα μας δείχνουν ότι όλοι έχουμε καθήκον να προσέχουμε την Ελλάδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι, για να πουμε την μαύρη αλήθεια πολίτες δεν ηρθαν, αν και διαφήμιση ειχε η μερα αυτή………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!