Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το κινητό μπανάκι

Σήμερα το θερμόμετρο έπιασε κόκκινο, εγώ στη δουλειά να ιδρώνω και να ξεϊδρώνω σαν ατμομηχανή. Ο ιδρώτας πότισε κάθε κομμάτι του είναι μου καθώς και όλα τα ρούχα που φορούσα…

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες θερμοκρασίας και καύσωνα έκανα πολλά μπανακια από ιδρώτα.

Περισσότερο τυχεροί είναι όσοι δεν δουλεύουν αυτές τις μέρες και μπορούν να απολαύσουν τα μπανακια τους στη θάλασσα. Μια από αυτούς είναι και η σύζυγος μου. Πήρε λοιπόν τα παιδιά και μια και δυο πήγαν στη παραλία να απολαύσουν τη δροσιά της θάλασσας και την ζέστη της άμμου. Μα τι σου είναι οι γυναίκες!!!!!!!!!

Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κουτσομπολιό ούτε στιγμή. Φυσικά η δικιά μου δεν πάει πίσω. Πήρε μαζί της λοιπόν και τα δυο κινητά για να έχει να μιλά με της σουσουράδες τις φίλες της ….

Μα έλα που η πολύ ζέστη και περισσότερο η απροσεξία της, την έκαναν να ρίξει στη θάλασσα και τα δυο κινητά για να ξεϊδρώσουν….

Βλέπεις το είχαν ανάγκη ένα κρύο μπανακι, με τόσες ώρες να μιλάει με αυτά, είχαν πάρει φωτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυρίζοντας λοιπόν στο σπίτι με περίμενε μια δυσάρεστη για μένα έκπληξη, δυο κινητά τηλέφωνα αρμυρισμένα και έτοιμα να μπουν στο βαζάκια να τα κάνω τουρσί. Ας είναι καλά τα καταστήματα ηλεκτρονικών, πάλι θα τα οικονομήσουν από μένα, ξηλώσου βλάκα !!!!!!!!!!!!!

Αχ να ξέμενε για λίγο χωρίς τηλέφωνο να σωθεί η ιονόσφαιρα από την άσκοπη πολυλογία της….

Αλήθεια θέλει κανείς τουρσί κινητό;;;;;;;;

skouliki

1 σχόλιο:

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!