Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τα καναρίνια μου







Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, μετά από συνεχή πίεση των παιδιών για την
συγκατοίκηση με ένα ζωάκι, επισκέφτηκα με τα παιδιά το τοπικό κατάστημα που προμηθεύει ζώα και διαλέξαμε ένα θηλυκό καναρίνι, κατά δήλωση του καταστηματάρχη, καθώς και όλα τα απαραίτητα για την υγιη διαβίωση του μέσα στο σπίτι.
Έτσι καναρίνι και κλουβάκι έφτασαν στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα και ενώ κάναμε τα βαφτίσια , δηλαδή ονομάσαμε το καναρινί αυτό Έλφη.
Η μικρή μου κόρη όμως ήθελε, η Έλφη να έχει παρέα. Έτσι και για την όλη τάξη αγοράσαμε και δεύτερο αρσενικό καναρίνι, πάλι και αυτή τη φορά με γνώμονα τι άρεσε στα παιδιά,.
Πάλι βαφτίσια και αυτή τη φορά το ονομάσαμε Ρουλη……………….

Την επόμενη μέρα διαπιστώσαμε ότι μαζί με τον Ρουλη, τραγουδούσε και η Ελφη, και μάλιστα πολύ καλυτέρα από αυτόν. Επισκεφτήκαμε ξανά λοιπόν το ίδιο κατάστημα και τότε μας ενημέρωσε ότι έκανε λάθος και ήταν αγοράκι αυτό που μας έδωσε και αν θέλαμε το αλλάζαμε με άλλο. Είναι όμως δυνατόν ένα ζώο που μπήκε μέσα στο σπίτι να ξαναβγεί;;




Έτσι μετά από σκέψη και φυσικά έντονη γκρίνια από τα παιδιά, αναγκαστήκαμε να πάρουμε 2 κοριτσάκια
καναρίνια για να έχουν αργότερα παρέα η Ελφη(;) και ο Ρουλης.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η σύζυγος μου ήταν αρνητική στην είσοδο μέσα στο σπίτι οποιουδήποτε ζώου, αλλά δεν έκανε και φασαρία, αποδέχτηκε την απόφαση - επιλογή μας, χωρίς όμως να θέλει να ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί τους.

Μετά από όλα αυτά βρέθηκα με μια μεγάλη τριώροφη κλούβα με 4 καναρίνια μέσα……….
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο συναρπαστική, από τα δυο αυτά ζευγάρια καναρινιών το ένα απέκτησε τελικά τέσσερα μικρά τα οποία είναι και σκέτα διαβολάκια........
Τελικά το σπίτι μου θα γίνει ζωολογικός κήπος!!!!!!!!!!!!!!!
skouliki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!