Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Γιατί οι άντρες κλαίνε;;;




Από μικρά παιδιά τα αγόρια μαθαίνουν να είναι σκληρά. Από μικρά δεν πρέπει να κλαίνε ούτε να έχουν αισθήματα. Μα όταν μεγαλώσουν τότε τι γίνεται;;
Δεν έχουν δικαίωμα εκτόνωσης ψυχής, δεν έχουν δικαίωμα να κλάψουν να ξαλαφρώσουν να ξεθυμάνουν……..
Από μικρά ακούν την φράση: κλαίνε τα αγόρια;;;
Αυτή η φράση τα ακολουθεί σε όλη τους την ζωή!!!!!!!!!
Αυτή η φράση μένει χαραγμένη μέσα στη ψυχή τους και όταν μεγαλώσουν ούτε να κλάψουν δεν έχουν δικαίωμα..
Την ίδια φράση ακούν και τα κορίτσια και όταν μεγαλώσουν δεν μπορούν να χωνέψουν ότι και οι άντρες έχουν συναισθήματα και αδυναμίες, ότι σε κάποιες στιγμές θέλουν ένα ώμο για να γείρουν να κλάψουν….
Έτσι λοιπόν οι άντρες θα κλάψουν μόνοι τους κρυφά και αν είναι έντονη η συναισθηματική φόρτιση και βρίσκονται μπροστά και άλλοι τότε έχουν τον μηχανισμό του χαμόγελου…. Προσποίηση;;; Θέατρο;;
Ναι αλλά έτσι διδαχτήκαν, να πονούν και να είναι άντρες, να χαμογελούν αντί να κλαίνε. Άντε να δει η κοπέλα τον δικό της να κλαίει…… αμέσως θα τον απορρίψει σαν αδύναμο, σαν ακατάλληλο…..…
Έτσι ξέροντας οι γυναίκες ότι οι άντρες δεν κλαίνε έχουν κάθε δικαίωμα να τους πληγώνουν και να τους σταυρώνουν. Έτσι και αλλιώς για αυτές οι άντρες είναι από σίδερο, ατσάλινα νεύρα και καρδιά από μπετόν. Ένα μπετόν που το θέλουν όμως μαλακό μονό για να ακουμπάν πάνω του την δική τους ανασφάλεια και συναισθήματα. Αν σκέφτονταν ότι μπορεί και οι άντρες να έχουν καρδιά μαρουλιού και ματιά που είναι βρύσες τότε ίσως να ήταν αλλιώς όλες οι σχέσεις, αλλά βλέπεις αυτές είναι το αδύνατο φύλλο και οι άντρες το ισχυρό.
Αν καλοσκεφτείς το θέμα θα δεις τελικά ότι οι άντρες προσποιούμενοι τον ισχυρό, τον ατσάλινο τον δυνατό που δεν κλαίει, χάνουν μεγάλο μέρος από την τρυφερότητα που θα δέχονταν από τη σύντροφο τους, χάνουν την ευκαιρία να είναι φυσικά όντα… …..
Λοιπόν για να είμαστε σαφείς, το θέμα είναι ξεκάθαρο: ναι οι άντρες κλαίνε, αλλά ντρέπονται να το πουν και να το δείξουν. Το έχουν καλύτερα να πονάνε και να μην έχουν παρηγοριά, παρά να φανούν αδύναμοι, ετσι τους έμαθαν, έτσι τους θέλουν….
Πονάνε βασανίζονται, και άνθρωπο να τους παρηγορήσει δεν έχουν, δεν θέλουν……. Βλέπεις είναι άντρες…
Τώρα ας βρεθεί ένας άντρας και να πει ότι δεν κλαίει και εγώ θα τον ….. πιστέψω!!!!!!!!!!!
skouliki

2 σχόλια:

  1. Αγαπώ τους άντρες που κλαίνε και το δείχνουν..... Καιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Καιτη νομίζω ειναι κατανοητή η άποψη μου.... σε ευχαριστώ πολυ!

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!