Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια και νεύρα



Καρκίνος
 Οι καρκίνοι ανήκουν στα ζώδια του νερού. Ένας καρκίνος δεν βγάζει τα νεύρα του στους υπόλοιπους. Είναι εσωστρεφείς και το ξεπερνούν μόνοι τους. Στεναχωριούνται, σκέφτονται τι έγινε και γιατί νευρίασαν αλλά δεν ξεσπούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν διάφορα ψυχοσωματικά προβληματάκια.

Παρθένος
 Οι παρθένοι είναι ένα από τα τρία ζώδια της γης και θεωρούνται από τα ήρεμα ζώδια. Σπάνια βγαίνουν εκτός ελέγχου και ποτέ δεν θα μιλήσουν άσχημα, ούτε θα βρίσουν πάνω στα νεύρα τους. Εκτονώνουν τα νεύρα τους διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακούγοντας μουσική. Επίσης αν θεωρήσουν ότι έχουν παρεκτραπεί θα ζητήσουν και συγνώμη.

Σκορπιός
 Ο σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού και ο αρχηγός των νεύρων. Όταν νευριάζει ένας σκορπιός γίνεται αντιληπτό από όλους. Ξεσπάει βίαια, βρίζει και πολλές φορές ίσως χτυπήσει αυτόν που του προκάλεσε τα νεύρα. Επίσης κάποιες φορές έχουν τόσα νεύρα, που ξεσπούν στον ίδιο τον εαυτό τους. Είναι εκδικητικοί και δεν ξεχνούν εύκολα γεγονότα.

Ζυγός
 Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Συνήθως δεν εκδηλώνουν τα νεύρα τους. Ένα σενάριο όταν νευριάσουν είναι να φύγουν. Σπάνια φτάνουν στα άκρα και αυτό όταν αφορά σχέσεις σοβαρές. Εκεί κάνουν τον άλλο να φύγει.

Υδροχόος
Οι υδροχόοι είναι ένα ζώδιο του αέρα. Θυμώνουν εύκολα αλλά τους περνάει πολύ σύντομα. Θυμώνουν όταν νιώθουν καταπίεση ή όταν τους αμφισβητούν. Μπορείτε να τους αποσπάσετε την προσοχή, μιλώντας τους για άλλα θέματα και να ξεχάσουν τα νεύρα που είχαν.

Τοξότης
 Ο τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Οι τοξότες συνήθως “Σπάνε” τα νεύρα των άλλων. Όταν νευριάζουν είναι απρόβλεπτοι. Μπορεί να νευριάσουν ξαφνικά και να τα “σπάσουν” όλα και άλλες φορές να μην αντιδράσουν καθόλου. Όταν θυμώνουν μπορεί να βρίσουν, να κάνουν φασαρία και να χτυπάνε τα αντικείμενα γύρω τους.

Ιχθείς
 Οι ιχθείς ανήκουν στα ζώδια του νερού και ένα βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η εσωστρέφεια. Τα ψαράκια είναι συναισθηματικά αλλά θυμώνουν συνέχεια. Ενώ νευριάζουν δεν το δείχνουν και κάνουν κακό στον ίδιο τον εαυτό τους. Αυτό τους δημιουργεί καταπίεση και λύπη. Αν τους ζητήσετε “συγνώμη” ξεχνούν τα πάντα.

Αιγόκερως
 Ο αιγόκερος είναι ένα γήινο ζώδιο. Οι αιγόκεροι έχουν τη δική τους άποψη για τον κόσμο και σπάνια αυτή αλλάζει. Ταυτόχρονα είναι υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι. Γι αυτό εκνευρίζονται με τους γύρω τους. Τις περισσότερες φορές δεν ξεσπούν αλλά όταν το κάνουν η ένταση είναι μεγάλη και δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι καλύτερα να μην διαφωνήσετε μαζί τους.

Κριός
 Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά όταν θυμώνει. Τα νεύρα του κριού είναι συχνό φαινόμενο γιατί ανήκει στα ζώδια της φωτιάς κι έχει τον εκνευρισμό στο αίμα του. Επειδή ο πλανήτης άρης είναι ο κυβερνήτης των κριών είναι ανυπόμονοι κι επιθετικοί. Συχνά τα κριαράκια είναι εύθικτα και γίνονται επιθετικά σε κάθε πρόκληση. Γι΄ αυτό και πολλοί κριοί γίνονται στρατιωτικοί.

Ταύρος
Οι ταύροι ανήκουν στα ζώδια της γης. Οι ταύροι είναι εξαιρετικά υπομονετικοί. Όταν όμως ξεπεράσει κανείς τα όρια της υπομονής τους γίνεται χαμός. Είναι καλύτερα να βρείτε μία γωνιά να κρυφτείτε. Όταν “εκραγεί” ένας ταύρος καταστρέφει όσα με κόπο έχει χτίσει και όταν ηρεμεί το μετανιώνει, όμως είναι πολύ αργά. Η συμβουλή είναι να μην νευριάσετε έναν ταύρο.

Δίδυμοι
Οι δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα. Ένας δίδυμος έχει πάντα εκνευρισμό και είναι υπερκινητικός. Όταν έχουν νεύρα απλά συζητάνε και “Σε βάζουν στη θέση σου”, πάντα χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό και φραστικό τους χάρισμα. Πολλές φορές ξεσπούν τα νεύρα τους ακούγοντας δυνατά μουσική.

Λέων
Τα λιοντάρια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Όταν νευριάζουν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και κάνουν έκρηξη. Τα λιοντάρια είναι ευέξαπτα και ζουν με πάθος. Τα νεύρα τους κάποιες φορές είναι δημιουργικά γιατί οι ίδιοι είναι αισιόδοξοι και μεγαλόψυχοι άνθρωποι και μετά από λίγη ώρα ηρεμούν και συγχωρούν αυτούς που τους έκαναν κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!