Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινές προβλέψεις ζωδίων απο τον Κ. Λεφάκη


Το φθινόπωρο του 2012 είναι μία περίοδος που θα γίνουν αλλαγές στις ανθρώπινες σχέσεις καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από το Ζυγό και κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό! Ξεκινά λοιπόν ένας νέος κύκλος που θα υπάρξουν νέες φάσεις εξελίξεων στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην ζωή μας γενικότερα.    
Οι καλές όψεις που θα δημιουργηθούν από τον Κρόνο στο Σκορπιό με τον διελαύνοντα Πλούτωνα και Ποσειδώνα θα αποτελέσουν ένα προσωρινό στήριγμα και μία τακτική υποστήριξης, προκειμένου το ίδιο το σύστημα να μην καταρρεύσει.
Ωστόσο ο Κρόνος στο Σκορπιό θα συμβάλει για μία νέα σειρά δυσκολιών στην προσπάθεια των ανθρώπων να επιβιώσουν ή να συντηρήσουν τις δουλειές και την ύπαρξή τους.
Η περίοδος απαιτεί την αντοχή, το θετικό όμως αυτής της περιόδου είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις θα αναπτύξουν περισσότερη αλληλεγγύη από ένστικτο επιβίωσης ενώ οι χρόνιες διαφωνίες και εντάσεις θα υποχωρήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Το φθινόπωρο αυτό σας βοηθά να αποκατασταθείτε στα αισθηματικά αλλά σας υποχρεώνει να δραστηριοποιηθείτε για την φροντίδα της οικονομικής σας επιβίωσης και άμυνας. Ο Δίας στους Διδύμους σας εξυπηρετεί επικοινωνιακά , ο παράγοντας της τύχης θα αγγίξει τις αισθηματικές αλλά και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ θα παρατηρηθεί αύξηση εξυπηρετήσεων και διευκολύνσεων στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το φθινόπωρο του 2012 αρχίζει μία νέα εποχή για την αισθηματική σας ζωή την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε υπεύθυνα και σοβαρά. Οι αλλαγές που θα βιώσετε θα είναι μεγάλες και καθοριστικές. Προσαρμοστείτε στο κλίμα που θα κυριαρχήσει και υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας. Ευνοείστε να βάλετε νέους στόχους , οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν την κάλυψη των αναγκών σας την επόμενη χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, θα παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό χώρο και θα υποχρεωθείτε να επιστρατεύσετε όλο τον δυναμισμό σας στον τομέα της καριέρας σας. Αρχίζει μία μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας, ενώ η εύνοια στις σχέσεις συνεχίζεται. Αξιοποιείστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και επιμεληθείτε περισσότερο την δημόσια εικόνα σας. Αποφασίστε έγκαιρα για το τι πρέπει να ακολουθήσετε από εδώ και πέρα στην προσωπική ζωή και στην δουλειά σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το φθινόπωρο αρχίζει μία εποχή ανακούφισης μετά τα χρόνια οικογενειακά προβλήματα της τελευταίας τριετίας. Θα σας απασχολήσει η σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ αν είστε γονιός θα επικεντρωθείτε στη σχέση με το παιδί σας. Επιμεληθείτε καλύτερα την δημιουργικότητα σας και βρείτε πρακτικούς τρόπους να την διοχετεύσετε. Εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση αλλά και τις εμπνεύσεις που κατά περιόδους θα έχετε! Τα αισθηματικά σας παραμένουν σε μεταβατική φάση ακόμα.

ΛΕΩΝ

Το φθινόπωρο του 2012, εγκαινιάζει μία νέα εποχή εξελίξεων στον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας τομέα! Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αξιοποιώντας την γνώση, την πείρα και τα μέσα που διαθέτετε. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής αλλά και της καριέρας σας. Κινηθείτε μεθοδικά και όχι βιαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φθινόπωρο του 2012 σας υποχρεώνει να αλλάξετε νοοτροπία και συνήθειες. Πιεσμένοι από τις γενικότερες εξελίξεις εφαρμόζετε νέους κανόνες τακτικής και συμπεριφοράς. Συναισθηματικά φαίνεται να υλοποιείται μία επιθυμία σας και ερωτικά η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σας. Ωστόσο οι υποχρεώσεις στην εργασία σας είναι αισθητές και μεγάλες και δεν πρέπει να τις παραμελείτε.

ΖΥΓΟΣ

Το φθινόπωρο του 2012 είναι η αρχή μίας ανακούφισης μετά την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, που σας σημάδεψε την τελευταία τριετία. Ωστόσο το οικογενειακό περιβάλλον και η αισθηματική σας ζωή θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν, με λιγότερο όμως ένταση από ότι το περασμένο καλοκαίρι. Οι τομείς που δέχεστε εύνοια είναι η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι σπουδές και οι διευθετήσεις νομικών υποθέσεων ή οικονομικών προβλημάτων του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μία νέα τριετία για εσάς, στην διάρκεια της οποίας θα αλλάξει η ζωή σας και τα όνειρά σας για το μέλλον. Ο Κρόνος θα σας υποχρεώσει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να τις κατευθύνετε σε σωστές διαδρομές προκειμένου να παραμείνετε προσαρμοσμένοι στο γενικότερο κλίμα της εποχής. Στόχος σας γίνεται η επέκταση, ώστε να συνεχίζετε να αποδίδεται και να αντιμετωπίζετε τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος του φθινοπώρου θεωρείται μεταβατική και θα σας απασχολήσουν κυρίως τα ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό περιβάλλον της ζωής σας όπου εκεί θα διαδραματιστούν μεγάλες αλλαγές. Οι σχέσεις με το άλλο φύλλο συνεχίζουν να ευνοούνται, οι ασάφειες όμως δεν θα λείψουν όσον αφορά το οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας ευαισθητοποιήσει στον τομέα της φυσικής και της ψυχικής σας υπόστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποχώρηση του Κρόνου από το Ζυγό, σας αφήνει περιθώρια ανάκαμψης στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το φθινόπωρο, θα κληθείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά και οικονομικά σας ζητήματα και θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ζωής και των αισθηματικών σας. Η περίοδος αυτή σας προειδοποιεί για αυτά που θα ακολουθήσουν τις δυο επόμενες χρονιές, που ο χαρακτήρας προβλέπεται μεταρρυθμιστικός για τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε αργά και σταθερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φθινόπωρο του 2012 σας δίνει μία πρώτη γεύση των υποχρεώσεων που θα αναπτυχθούν στον επαγγελματικό και στον οικογενειακό χώρο. Ο Δίας στους Διδύμους διατηρεί σε καλή φόρμα την δημιουργική σας έκφραση και την ερωτική σας δραστηριότητα. Μικρές βελτιώσεις θα σημειωθούν στα οικονομικά σας και θα είστε πιο επιδέξιοι στο χειρισμό τους. Αλλαγές θα γίνουν στα σχέδιά σας προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε από τους λίγο ευνοούμενους του φθινοπώρου, παρόλο που το άγχος της ανασφάλειας για τα οικονομικά συνεχίζεται. Αποφύγετε ανέφικτους στόχους και μην παρασύρεστε από ανθρώπους οι οποίοι είναι ικανοί να σας διαψεύσουν συναισθηματικά. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων και κρατήστε σε απόσταση όσους έχουν την τάση να σας εκμεταλλεύονται. Στα συναισθηματικά σας θα παρατηρηθεί πρόοδος και οι προσδοκίες σας θα γίνουν πραγματικότητα!
πηγη:http://www.oroskopos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!