Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Οι προβλέψεις για τα ζώδια απο τον Γιώργο Αναλυτη Αστρολογο.


ΚΡΙΟΣ
Κάποιες δυσκολίες θα σας προβληματίσουν σήμερα και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά σας. Μην χάνετε την πίστη σας και σκεφτείτε πως μπορείτε να πετύχετε όλα όσα σκέφτεστε. Όπως και να έχει, δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και παρεξηγήσεις και θα χρειαστεί να εξηγήσετε στους συνεργάτες σας κάποια πράγματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή. Αποφύγετε έξοδα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μιλήστε μόνο για τα ευχάριστα θέματα που σκέφτεστε. Αν είστε μόνοι, βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και φυσικά μην κλειστείτε σπίτι.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να αντισταθείτε με κάθε τρόπο στην απαισιοδοξία και την αρνητική διάθεση που θα προκύψει μέσα από κάποιες δυσκολίες ή εντάσεις. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να σας κάνει να ξεχαστείτε. Στη δουλειά σας, πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Να θυμάστε ότι οι ικανότητές σας είναι πολλές και δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τίποτα. Ακόμα και στα οικονομικά σας όπου δεν υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις θα βρείτε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν με τη συμβουλή τους. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες συζητήσεις μέσα στη σχέση σας και ερωτικές στιγμές για εσάς και τον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν είστε μόνοι, σήμερα μπορείτε να περάσετε μια ερωτική βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και ήδη έχετε αρκετά δικά σας προβλήματα, σήμερα θα κληθείτε να βοήθησετε και τους δικούς σας ανθρώπους. Η οικογένειά σας σάς χρειάζεται και θα πρέπει να είστε εκεί. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζί και θα πρέπει να μοιράσετε το χρόνο σας για να μην πελαγώσετε. Στη δουλειά σας, χρειάζεται προσοχή σε κάθε νέα πρόταση που θα σας γίνει. Υπάρχουν κρυμμένες παγίδες που θέλουν σκέψη. Αλλά και τα οικονομικά σας χρειάζονται την προσοχή σας, ειδικά σε ό,τι αφορά νέα οικονομικά ανοίγματα. Φερθείτε συντηρητικά για να μην βρεθείτε χρεωμένοι. Όσο για τα αισθηματικά σας, αφήστε την πίεση και τα άγχη μακριά από τη σχέση σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Ειδικά αν είστε μόνοι, πρέπει να αξιοποιήσετε τη σημερινή βραδιά κατάλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και πολλά ζητήματα δεν θα εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως περιμένατε. Κάποιες ειδήσεις θα σας στενοχωρήσουν και θα σας κάνουν να απογοητευτείτε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας για να πάτε παρακάτω και να μην κολλήσετε στο ίδιο σημείο. Τα επαγγελματικά σας, απ’ την άλλη, πηγαίνουν πολύ καλά και θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε για άλλη μια φορά πως οι ικανότητες και ο δυναμισμός σας μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες και σε συναλλαγές που σας βγάζουν από το οικονομικό σας πρόγραμμα. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα στο πλάι του μιλώντας για τα συναισθήματά σας. Λίγος ρομαντισμός θα χρειαστεί και σε όσους είστε μόνοι για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Τα νεύρα σας δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο. Ωστόσο, ακριβώς τώρα είναι που απαιτείται έλεγχος και προσοχή για να μην κάνετε βιαστικές και λάθος κινήσεις. Στη δουλειά σας πάντως, όλα πηγαίνουν καλά και διάφορα σχέδια ή νέες συνεργασίες θα αρχίσουν να φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Πάντως οι αλλαγές ευνοούνται και είναι θετικές για εσάς. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή για να μην τα χάσετε μπροστά σε έκτακτα έξοδα. Όσο για τα αισθηματικά σας, ίσως χρειαστεί σήμερα να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σας. Η μέρα είναι καλή για αποφάσεις. Αν είστε μόνοι, σύντομα θα αποκτήσετε την παρέα που επιθυμείτε. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και απολαύστε αυτό το Σάββατο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σημερινό Σάββατο είναι για εσάς μέρα σκέψης και αναθεώρησης. Κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε τι δεν κάνετε καλά και πως θα το αλλάξετε. Πάντως ο τρόπος που ελίσσεστε μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Στη δουλειά σας καλό είναι να αποφύγετε με κάθε τρόπο τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν και να κατευνάσετε τα πνεύματα για να μην οδηγηθείτε σε χειρότερες εντάσεις. Τα οικονομικά σας απαιτούν έλεγχο και διαχείριση για να μην χάσετε τις ισορροπίες. Όσο για τα αισθηματικά σας, εδώ όλα πηγαίνουν πολύ καλά και η σχέση σας θα σας γεμίσει από όμορφες στιγμές. Αν είστε μόνοι, έχετε πολλές πιθανότητες να βρεθείτε ερωτευμένοι εκεί που δεν το περιμένετε. Αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το θαύμα της και περάστε ένα όμορφο βράδυ.

ΖΥΓΟΣ
Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη για εσάς σήμερα καθώς ορισμένα γεγονότα θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας και μην πείτε κουβέντες που μετά δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω. Προσοχή στις σχέσεις οι οποίες σήμερα κινδυνεύουν από τα νεύρα σας. Και στη δουλειά σας θα υπάρχει αρκετό άγχος και πίεση και θα πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μην κάνετε λάθη που θα πάνε πίσω τα σχέδιά σας. Απ’ την άλλη, τα έξοδά σας αυξάνονται και πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας. Πάντως σήμερα καλό είναι να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι μια πολύ καλή μέρα για να μιλήσετε στον σύντροφό σας. Θα δείτε ότι οι λύσεις είναι πιο απλές και μπορούν να βρεθούν άμεσα. Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα είναι καλή για νέες γνωριμίες. Περάστε μια βραδιά έξω από το σπίτι και ανοιχτείτε σε νέες παρέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ
Έχετε συνηθίσει να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και μάλιστα με τέτοια τελειομανία που στο τέλος εξαντλείστε. Καλύτερα να βάλετε ένα πρόγραμμα σήμερα και να αποφύγετε τις βιασύνες γιατί αλλιώς θα βρεθείτε μπροστά σε λάθη που θα σας στενοχωρήσουν. Στη δουλειά σας, κινηθείτε διακριτικά και αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Χρειάζεται υπομονή και καλή διάθεση για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σας επίσης θέλουν προσοχή, αφού έχετε την τάση να ξοδεύετε χωρίς να σκέφτεστε αν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Όσο για τα αισθηματικά σας και εδώ οι εντάσεις παραμονεύουν και καλό είναι να είστε έτοιμοι για κάποια παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας. Μην βιαστείτε να εκνευριστείτε. Μπορεί και να έχει δίκιο σε όσα σας καταλογίζει. Αν είστε μόνοι, πλησιάστε κι εσείς το άτομο που σας ενδιαφέρει και μην περιμένετε να γίνουν όλα μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως διαλλακτικοί στις επαφές σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και να αφήσετε το πείσμα που σας πιάνει κάποιες φορές. Ειδικά σε οικογενειακά θέματα, μην μιλήσετε πριν ακούσετε καλά τι έχουν να σας πουν οι δικοί σας. Στα επαγγελματικά κάποιες νέες συνεργασίες θα σας οδηγήσουν σε καινούργια σχέδια και οι στόχοι σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται πιο σύντομα απ’ όσο περιμένατε. Φροντίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, για να μην αγχώνεστε. Όσο για τα αισθηματικά σας, καλό είναι να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους αλλά και την γκρίνια μέσα στη σχέση σας. Μιλήστε ήρεμα με τον σύντροφό σας και μην παρασυρθείτε σε εντάσεις που έχουν να κάνουν με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις. Όσοι είστε μόνοι, κοιτάξτε καλά γύρω σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην κάνετε το λάθος σήμερα να υποκύψετε σε δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να ακούσετε ή σε σχόλια από ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα. Τίποτα δεν πρέπει να σας σταματήσει στους στόχους που έχετε βάλει, ακόμα κι αν κάποια ζητήματα βρίσκονται σε στασιμότητα και δεν εξελίσσονται όπως θέλετε. Στη δουλειά σας, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και οι αλλαγές είναι προς το συμφέρον σας. Κάντε σήμερα τις κατάλληλες επαφές και μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας έχουν τρύπες που πρέπει να κλείσουν άμεσα. Μην αφήνετε να πάνε πίσω οι υποχρεώσεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, θα νιώσετε πως κάποια προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν και θα περάσετε όμορφα μαζί με τον σύντροφό σας κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί περισσότερο. Αν είστε μόνοι, βγείτε με αγαπημένους φίλους και έχετε το νου σας γιατί ο έρωτας θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε λίγο πριν το νέο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ενέργεια που θα νιώθετε σήμερα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ακόμα και καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες εδώ και καιρό. Ο δυναμισμός σας είναι σε σημείο που μπορείτε να ξεπεράσετε ακόμα και δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα. Στη δουλειά σας όλα πηγαίνουν καλά και τα σχέδιά σας προχωρούν όπως θέλετε. Φροντίστε να ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε και τις επόμενες μέρες στις υποχρεώσεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, δείξτε σήμερα το ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη σας στο σύντροφό σας για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Αν είστε μόνοι, αφήστε την γοητεία σας σήμερα

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πετύχετε όλα όσα θέλετε. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε ακόμα και κάποιες μεθόδους που βλέπετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Στη δουλειά σας, οι εξελίξεις είναι ευχάριστες και κάποιες προτάσεις ή συνεργασίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Ακόμα και τα οικονομικά σας πάνε πολύ καλύτερα, αρκεί να δείξετε έλεγχο και να μην παρασύρεστε σε έξοδα. Όσο για τα αισθηματικά σας, επιλέξτε να περάσετε μια ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε μόνοι, οι συνθήκες σας ευνοούν και ο ερωτισμός σας βρίσκεται στα καλύτερά του.

Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!