Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η οικογένεια Άνταμς για 2ο χρόνο παραστάσεων από 17/10 στο θέατρο Βέμπο

Η οικογένεια Άνταμς μετά από μια επιτυχημένη σεζόν θα συνεχίσει για 2ο χρόνο παραστάσεων στο Θέατρο Βέμπο από 17 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ένα μιούζικαλ που θα σας αποζημιώσει ευχάριστα με τους συντελεστές του, Ειδικά ο Καφετζόπουλος και η Σολωμού ξεδιπλώνουν ευχάριστα το αστείρευτο ταλέντο τους, και φυσικά η Ντέμη στο τραγούδι, όχι ότι δεν της πάει και η υποκριτική! Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη είναι και τα πιτσιρίκια της παράστασης που θα σε αφήσουν άφωνο με κάθε τρόπο!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ φυσικά και θα πάω και αυτή την χρονιά να απολαύσω την παράσταση.

Διάρκεια: 120’
Συγγραφέας: Marshall Brickman & Rick Elice - Andrew Lippa
Σκηνοθέτης: Θέμις Μαρσέλλου
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη, Demy, Άρης Μακρής (Boys and Noise), Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή), Γιώργος Γιαννίμπας, Θέμις Μαρσέλλου. Πρόγονοι: Μαρία Βασιλάτου, Γιώργος Βούντας, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Ζαράγκαλης, Στέλιος Κέλλερης, Ιουλ,ίτα Μωσαΐδου, Βαρβάρα Νεμπή, Κατερίνα Σούσουλα.
Περιγραφή
Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια, η «Οικογένεια Addams», ετοιμάζει τις βαλίτσες της και επιστρέφει στο Θέατρο Βέμπο, για δεύτερη θεατρική σεζόν, από τις 17 Οκτωβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!
Περισσότερα
Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η "Οικογένεια Άνταμς" μεγάλωσε, ωρίμασε και αποφάσισε να γίνει και Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου!
Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ έρχεται τώρα για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου – στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Μια ξεκαρδιστική μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία μικρά ταλαντούχα παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψει με τα βραβευμένα τραγούδια και το μοναδικό χιούμορ της!
Βέμπο Μεταξουργείο
Καρόλου 18, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο
Τηλ: 210 5221767, 210 5229519
Πηγη:http://www.theatromania.gr/parastasi/ikogenia-antams/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!