Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο δρόμος προς Ελικοδρόμιο της Ανδρου, μια επίσημη μπαρουταποθηκη;;

Το καλοκαίρι η Ανδρός γεμίζει από τους ετεροδημότες που προσπαθούν μέσα στις λίγες μέρες που θα μείνουν στον τόπο τους με κάθε τρόπο να εξωραΐσουν τα σπίτια τους και τα οικόπεδα τους.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο δρόμος προς το ελικοδρόμιο ήταν το δωρεάν ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τα παράνομα ζευγαράκια σε αυτοκίνητα.... (έχει και όνομα αυτό : γαμιστρωνας) . Ε τα κομμένα κλαδιά, δέντρα, τους ξερούς φοίνικες και ότι άλλο ξυλώδη, (πχ παντζούρια σάπια, πόρτες ,δοκάρια) κάποιοι τα μεταφέρει δίπλα στο οδόστρωμα του δρόμου από Αγία Μονή προς ελικοδρόμιο. Το πήδηξαν τον τόπο τελείως τελικά!
Πιστεύω είναι έργο του Δήμου, διότι τόσο ογκώδη αντικείμενα μόνο φορτηγάκι του δήμου μπορεί να μεταφέρει.....


Φυσικά και κάποιοι ιδιώτες έξυπνοι να εκμεταλεύονται την κατάσταση και να μεταφέρουν τα δικά τους απόβλητα εκεί....
Όπως εδώ κάποιος φαναρτζής πέταξε τα άχρηστα υλικά της δουλείας του , ίσως ελπίζοντας να απολαμβάνουν οι προφυλακτήρες την θέα προς την παράλια στο Λιδι!

Φαντάζομαι τυχαία θα μπει μια φωτιά εκεί κάποια στιγμή και θα εξαφανιστούν όλα αυτά....Αλήθεια ήξερα οτι ο Πολέμης έχει φέρει θρυμματιστή κλαδιών μεγάλο και κάνει με τα άχρηστα κλαδιά κομποστ για τα χωράφια.... Την απαξίωσε κι αυτή  την προσφορά ο δήμος,  και τα πάνε τα ξύλα και τα χόρτα στο βουνό για να γίνουν εστία πυρκαγιάς;
ΥΓ: Μήπως καλύτερα θα ήταν να βάλω τίτλο στο δημοσίευμα ελπίζοντας για την επόμενη πυρκαγιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!