Αν σε μισήσουν: αγάπησέ τους, Αν σε πληγώσουν: λάτρεψέ τους, Αν σε πικράνουν: συγχώρεσέ τους... Μην ξεχνάς: ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μεσα απο την Ι. Μ. Παναχράντου , Αγίου Παντελεήμονος στην Άνδρο

Δεν υπάρχει περίπτωση να πας στην Άνδρο και να μη θελήσεις να επισκεφθείς την Ι. Μ. Παναχράντου , Αγίου Παντελεήμονος στην Άνδρο. Τη Μονή μπορείτε να επισκεφθείτε όλο το χρόνο, από την ανατολή έως τη δύση του ήλιου.

Οι μεγαλύτερες εορτές πού γίνονται στη Μονή είναι δύο, του Αγίου Παντελεήμονος στις 27 Ιουλίου οπού πολύ μεγάλο πλήθος από όλη την Ελλάδα έρχεται να συνεορτάσει και στις 15 Αυγούστου εορτή της Παναγίας της Πανάχραντου.
Τις άλλες μέρες γίνονται οι ακολουθίες αρκετά πρωί, κατά το μοναστηριακό τυπικό, υπό το φως των κεριών, σε ένα κατανυκτικό περιβάλλον.
Η Μονή είναι ανακαινισμένη με πολύ προσοχή και φροντίδα έτσι ώστε που έχει διατηρήσει το παλιό της πρόσωπο και να είναι ένα στολίδι στο νησί.
Ας δούμε όμως λίγες φώτο μέσα από το μοναστήρι αυτό... 












Στην επίσκεψη σας στην μονή ο Ηγούμενος της Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος κατά πάσα πιθανότητα να προσφερθεί να σας κάνει το τραπέζι με την γνωστή στο πανελλήνιο μακαρονάδα του, μην χασετε την ευκαιρία να την γευτείτε, αξίζει τα μέγιστα!!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ι. Μ. Παναχράντου , Αγίου Παντελεήμονος στην Άνδρο (ΠΑΤΑ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστώ που ήρθες να με επισκεφτείς, Μιας και ήρθες κανε τον κόπο και γράψε εδώ το σχόλιο σου!